S-a lăsat cu dosar penal după petrecerea organizată în noaptea de luni spre marți, la care au participat cel puțin 19 persoane. De asemenea, s-au dat și amenzi de peste 50.000 de lei. Se pare că evenimentul a fost organizat pentru fiul lui Joshua Castellano de ziua lui.

Vincenzo Castellano, organizator al evenimentului de la salonul Bamboo Fashion Events, este cel pe numele căruia s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Zadarnicirea combaterii bolilor”. El va fi anchetat în stare de libertate. Petrecerea a avut loc în Sectorul 2 al Capitalei, iar toate persoanele prezente au fost sancționate, suma totală a amenzilor fiind de peste 50.000 de lei, potrivit g4media.ro. (CITEȘTE ȘI: NEPOTUL LUI JOSHUA CASTELLANO, MEGA-PARTY CU VEDETE DE ZIUA LUI PE MALUL LACULUI HERĂSTRĂU)

Comunicatul Poliției după scandal

Iată comunicatul dat de Poliția Română, în urma incidentului de la salonul Bamboo. „La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 00:00, politiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Politie, au depistat în urma unei sesizări prin 112 la o adresă din Bucuresti, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică la care participau aproximativ 19 de persoane. (NU RATA: S-A MĂRIT FAMILIA CASTELLANO. A NĂSCUT SORA LUI VINCENZO)

Față de participantii la eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 52.000 de lei, iar pe numele organizatorului evenimentului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Zadarnicirea combaterii bolilor”, este comunicatul remis de Poliție.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *