Dame Barbara Windsor s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Marea actriță britanică era diagnosticată cu Alzheimer de șase ani.

Soțul actriței, Scott Mitchelt a fost cel care a dat vestea tragică. Bărbatul a declarat că soția lui s-a stins din viață după o luptă de șase ani cu această boală necruțătoare. În ultimele zile, Barbara Windsor a fost înconjurată de familie și prieteni și astfel, a reușit să fie așa cum o știa toată lumea, plină de umor și o adevărată luptătoare.

„Cu o tristețe profundă pot confirma că iubita mea soție Barbara a murit la ora 20.35, joi, 10 decembrie, la o casă de îngrijire din Londra.Trecerea ei în neființă a fost cauzată de Alzheimer, iar Barbara a murit, în cele din urmă, pașnic și am petrecut ultimele șapte zile alături de ea.

Eu însumi, familia și prietenii ei ne vom aminti de Barbara cu iubire, zâmbet și afecțiune pentru mulți ani de dragoste, distracție, prietenie și strălucire pe care i-a adus în toată viața noastră și divertismentul pe care l-a oferit atâtora mii de oameni, în timpul carierei sale. Ultimele săptămâni ale Barbarei au fost tipice modului în care și-a trăit viața. Pline de umor, dramă și spirit de luptă până la final.”, a mai transmis soțul actriței.

Cine a fost Barbara Windsor

Rolul decisiv al carierei Barbara Windsor a fost Peggy Mitchell în „EastEnders”. A jucat alături de Ross Kemp și Steve McFadden și a reușit să devină una dintre cele mai apreciate actrițe. A fost nominalizată la premiile BAFTA pentru apariția în „Sparrows Can’t Sing”. De asemenea, a jucat și alături de Sir Sean Connery în „Chitty Chitty Bang Bang” şi „On the Fiddle”.

În ceea ce privește viața personală, Dame Barbara Windsor a fost căsătorită de trei ori, dar nu a avut copii. În autobiografia ei din 2000, All of Me , Windsor a vorbit despre cele cinci avorturi, dintre care primele trei au avut loc la douăzeci de ani și ultimul când avea 42 de ani. Ea a spus că nu a vrut niciodată copii ca urmare a respingerii tatălui ei după ea divorțul părinților. Scot Mitchelt, fost actor și consultant în recrutare i-a devenit soț în anul 2000.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *