Dior primăvară-vară 2021
Sursă foto: en.vogue.me

Prezentată unui public distanțat social într-un cort din Jardin des Tuileries, în centrul Parisului, colecția Dior primăvară-vară 2021 explorează modul în care ar putea fi adaptat stilul lui Christian Dior la etapa în care se regăsește garderoba femeilor de pretutindeni în prezent.

„Acest stil relaxat este foarte departe de stilul Dior, deoarece Dior era o casă de haute couture. Ideile de construcție a hainelor erau foarte rigide”, a recunoscut Maria Grazia Chiuri. „Pentru o lungă perioadă de timp, hainele erau folosite ca parte a unui dialog, pentru a-ți exprima părerea în fața altor persoane. În acest moment, cred că este vorba mai mult de relația cu noi înșine. Vrem să avem grijă de noi. Eu simt asta și cred că și alți oameni au nevoie să simtă acest lucru”.

„Trăim într-un mod diferit și petrecem mai mult timp acasă, în spațiul nostru intim. Hainele noastre trebuie să reflecte acest nou stil de viață.”, a declarat designerul casei de modă franceze înainte de prezentarea noii colecții.

Foto: Alessandro Lucioni / Gorunway.com

Descoperă toate cele 86 de ținute și video-ul de prezentare a colecției Dior primăvară-vară 2021, în cadrul Săptămânii de modă de la Paris.

Citește în continuare MM6 Maison Margiela primăvară-vară 2021.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *