Diana Pârvu nu trece prin cea mai ușoară perioadă din viața ei. Vedeta a fost supusă unei intervenții chirurgicale în ziua de Crăciun. Din fericire, viitoare mămică este în afara oricărui pericol și a fost externată. 

Prezentatoarea TV a avut parte de sărbători cu totul și cu totul neobișnuite. Diana Pârvu a fost nevoită să petreacă sărbătoarea Crăciunului în stres și durere. Din cauza unei probleme medicale, vedeta a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Chiar dacă lucrurile au evoluat bine, Diana mărturisește că teama și-a făcut simțită prezența în sufletul ei.

„Cu o săptămână înainte de Crăciun medicul a observat că mi s-a scurtat colul, așa că am petrecut sărbătorile la pat. Apoi am fost programată urgență la cerclaj. Aceasta este o procedură prin care se coase colul pentru ca acesta să poată susține sarcina și pentru ca eu să pot să nu stau doar la pat până nasc”, a declarat blondina.

CITEȘTE ȘI: „NOI DETALII IES LA IVEALĂ DIN ANCHETA CARE-L VIZEAZĂ PE VICTORAȘ MICULA. BEIZADEAUA ÎL CERTA PE ȘEFUL IPJ BIHOR CĂ-L OPRESC MASCAȚII ÎN TRAFIC

Diana Pârvu: „Am avut emoții pentru bebe”

Vedeta declară că deși intervenția nu a fost grea, emoțiile și-au făcut simțite prezența. Nu i-a fost atât de mult frică în ceea ce o privește, cât i-a fost pentru bebeluș. Însă, cu ajutorul medicilor a depășit acest obstacol și se simte cât se poate de bine după operație.

„În primul rând am avut emoții pentru bebe și apoi pentru mine. Tremuram toată când am intrat în sala și aveam lacrimi în ochi. Această intervenție presupune anestezie, te adoarme cu totul, dar emoțiile sunt foarte mari pentru ca nu mai e vorba doar despre tine. Totul a decurs excelent, mulțumită domnului doctor Ciprian Morariu, căruia vreau să îi mulțumesc.

Am plecat acasă în aceeași zi, dar am dormit toată ziua, după aceea. Am avut mici dureri, dar nimic insuportabil. Ce m-a liniștit cel mai tare a fost faptul că bebelina este perfect în regulă. Am făcut o ecografie înainte să plec și am văzut-o”, a mai adăugat Diana Pârvu pentru WOWBIZ.RO

VEZI ȘI: ” CINE L-A AGRESAT PE SOȚUL ANDREEI TONCIU? POLIȚIA ESTE PE URMELE LUI

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *