Moartea Stelei Popescu a lăsat un gol imens în inimile celor care au iubit-o și au cunoscut-o. Marea doamnă a teatrului românesc s-a stins din viață acum 3 ani, iar acum, primul său soț, Dan Puican, a făcut dezvăluiri dureroase despre momentul în care marea actriță și-a dat ultima suflare.

Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care marea actriță și-a dat ultima suflare.

Acesta a povestit că fosta lui soție a murit singură, în casă, fără ca cineva să-i aprindă măcar o lumânare. Mai mult, Dan Puican a mărturisit că a sunat-o pe Stela Popescu, dar aceasta nu i-a mai răspuns la telefon și și-a dat seama imediat că este ceva în neregulă.

”Îmi pare atât de rău că a murit singură în casă, fără ca nimeni să nu-i aprindă o lumânare. Cred că a murit în seara zilei de 22 noiembrie, fiindcă a doua zi dimineaţă nu a mai răspuns la niciun telefon. Ea care răspundea imediat. Nici nu apuca telefonul să sune de două ori… Mare păcat!”, a declarat el pentru playtech.ro.

„Nimeni nu a avut grijă de Stela Popescu în ultimele ei ore petrecute pe acest pământ. Acesta este marele meu regret, că această femeie minunată a murit singură, iar în ultimele mele ei ceasuri, nimeni din anturajul ei nu a realizat prin ce trece, şi anume că se luptă pentru viaţa ei!”, a mai spus Dan Puican.

Alexandru Arșinel se topește de dorul Stelei Popescu

După mai bine de trei ani de când Stela Popescu s-a stins din viață, colegul și prietenul ei cel mai bun, Alexandru Arșinel, nu s-a împăcat cu ideea că marea doamnă a teatrului românesc de revistă nu mai este printre noi. Actorul susține că îi simte lipsa atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi.

”Românii sunt triști fără Stela, dar se bucură atunci când o revăd pe micul ecran. Nu îmi e ușor! Nu ne-a fost ușor! Stela însemna foarte mult. Ea era un reper important pentru noi. Pentru teatru a fost un geniu unic al românilor. Câteodată mi se face frică fără ea. Oamenii poate așteaptă mai multe de la noi. Când eram împreună, puteam să dăm aproape totul” a spus marele actor, la un moment dat.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *