Noi detalii ies la iveală despre dosarul în care Alex Bodi este reținut. Avocatul milionarului descrie schema în care Bianca Drăgușanu și Iulia, fosta soție a afaceristului erau implicate. 

Avocatului lui Alex Bodi a vorbit, în cadrul conferinței, despre rolul pe care l-au avut femeile din viața milionarului în dosarul în care e acuzat. Astfel, conform declarațiilor făcute de acesta, Bianca Drăgușanu nu are nicio legătură cu acest subiect. Exact cum declara și blonda la începutul acestui scandal.

”În evoluția acestei analize, am constatat că o companie din ultima perioadă a fost bazată pe relația sa cu Bianca Drăgușanu. Trebuie să clarificăm și această situație. Doamna Bianca Drăgușanu nu are nicio calitate în acest dosar. Vă reamintesc că faptele și perioada pentru care domnului Bodi Alexandru este cercetat este mult anterioră anului 2018. Doamna nu a avut și nu are nicio legătură cu această situație”, a spus avocatul lui Alex Bodi.

VEZI ȘI: ” ALEX BODI, MESAJ DIN SPATELE GRATIILOR PENTRU BIANCA DRĂGUȘANU: “BLONDA CARE SE UITA LA FILMELE CU MAFIOȚI”. DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DESPRE CENGIZ ŞIKLAROĞLU

Iulia, fosta soție a lui Bodi, reaudiată de anchetatori

De asemenea, avocatul milionarului a făcut declarații și despre Iulia, cea despre care s-a spus că l-a „turnat” pe Bodi. Potrivit acestuia, fosta soție a lui Bodi urmează să fie reaudiată.

” De asemenea, fosta soție va fi reaudiată, pentru a se clarifica faptul că e greu de crezut că o persoană care, în ghilimele, ar fi practicat prostituția sub presiunile domnului Bodi Alexandru, este astăzi mama unei fetițe extraordinare. În condițiile în care relațiile dintre cei doi au rămas și după divorț foarte cordiale. Și ceea ce nu știți, este că în septembrie 2020, ea l-a anunțat imediat pe domnul Bodi Alexandru că a fost audiată.

Între cei doi nu a existat niciodată o stare conflictuală. Bodi Alexandru nu s-a simțit cu nimic culpabil față de relația cu soția pentru că au această fetiță, care este foarte importantă pentru amândoi. Și această situație este și acum, în prezent, la fel de cordială și sunt convins, că pe parcursul derulării anchetei veți vedea suprize, atât din privința unor audieri a martorelor care sperăm să apară, dar și din privința martorei Bodi Iulia, care nu și-a spus ultimul cuvânt referitor la situația dată”, a mai adăugat apărătorul afaceristului ajuns după gratii.

CITEȘTE ȘI:CE AVERE COLOSALĂ A FĂCUT ALEX BODI ÎNTR-UN AN? AVOCATUL LUI DEZVĂLUIE TOT

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *