Artista Denisa Trofin a fost provocată de un fan să răspundă la o întrebare delicată despre viața sa amoroasă… Enervată și, în același timp, amuzată de faptul că s-a spus că s-ar iubi cu actorul George Burcea, vedeta a făcut declarații acide pe alocuri.

Denisa Trofin, stupefiată după ce a fost întrebată dacă se iubește cu George Burcea

“Ești împreună cu George?” – este întrebarea care a uimit-o pe Denisa Trofin și la care a răspuns pe un ton apăsat că fostul partener de viață al Andreei Bălan este combinat cu multe dive din showbizul mioritic și nu numai.

“Genul programului: dramă! Deci, de nu ești combinat, fratele meu, George, cu toată lumea! Verigheta încă o ai pe deget, relație cu Vivi, te combină toată lumea cu toată lumea. Of…”, a spus Denisa Trofin într-o filmare urcată pe Instagram Stories.

La aproape un an de la despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea nu este încă un bărbat divorțat, însă, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Viviana Sposub, fostă prezentatoare la Pro TV. Actorul a găsit haioasă situația în care a fost pusă colega lui cu ochi albaștri și a distribuit înregistrarea ei, după cum puteți vedea în poza din dreapta colajului. Mai mult, el a făcut o glumă și i-a transmis ironic acesteia: “Deniso, spune-le adevărul”.

Artista Denisa Trofin a făcut declarații amuzante, după ce a fost întrebată dacă are o relație amoroasă cu actorul George Burcea © Facebook / Instagram Stories
Artista Denisa Trofin a făcut declarații amuzante, după ce a fost întrebată dacă are o relație amoroasă cu actorul George Burcea © Facebook / Instagram Stories

Nu rata: George Burcea, ironii pe Instagram după ce a fost prins drogat la volan: “Tragem linie”

George Burcea, mărturii despre cum s-a îndrăgostit de Viviana Sposub

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).”a declarat George Burcea la emisiunea “Ferma. În Plus”, prezentată de Vali Bărbulescu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *