Faptul că Deliric și INNA au o relație nu mai este de mult un secret. Cei doi se afișează din ce în ce mai mult împreună și nu se sfiesc să își arate sentimentele. Se bucură de fiecare moment împreună și chiar își împart treburile casnice.

De ceva timp, INNA face parte dintr-un proiect special. Artista a început o sesiune muzicală care se numește „Dance Queen’s House”, care va dura 3 săptămâni. Ea stă într-o casă spectaculoasă în afara Bucureștiului alături de alți oameni din lumea muzicii, iar la finalul proiectului vor rezulta mai multe piese pe care artista le va prezenta fanilor. (CITEȘTE ȘI: DELIRIC ȘI INNA SE RĂSFAȚĂ ÎN VACANȚĂ! CÂNTĂREAȚA ȘI-A SCOS POSTERIORUL LA ÎNAINTARE ȘI S-A LĂSAT MUȘCATĂ. FOTOGRAFIA CARE A STÂRNIT NUMEROASE REACȚII)

Întreaga experiență este filmată și prezentată într-un daily vlog pe canalul de YouTube al INNEI. În cel mai recent episod din vlogul INNEI din „Dance Queen’s House”, invitat special a fost Deliric, iubitul artistei, care a surprins-o pe vedetă cu o rețetă vegană delicioasă.

Deliric gătește, Inna spală vasele

Imediat ce a ajuns în casa în care stă temporar cântăreața, Deliric a fost trimis la bucătărie. Acesta a preparat pentru iubita sa o rețetă vegană. Se pare că cei doi au foarte bine împărțite sarcinile în cuplu. De cele mai multe ori, Deliric este cel care se ocupă de gătit, iar INNA se îndeletnicește cu spălatul vaselor.

„Toto mereu gătește foarte delicios”, și-a lăudat INNA iubitul. (VEZI ȘI: CUM A SURPRINS-O DELIRIC PE INNA, LA CEAS DE SEARĂ. ARTISTUL A PREGĂTIT CEVA SPECIAL PENTRU IUBITA LUI)

„Adevărul e că îmi place să gătesc așa că ne punem pe treabă. Trebuie să fac femeia fericită.”, a spus și Deliric înainte de a se apuca de gătit.

În cel mai recent vlog al cântăreței au fost surprinse imagini cu primele momente de cuplu pe care cei doi le împărtășesc cu fanii lor. Aceștia apar împreună și par extrem de fericiți, semn că relația merge perfect.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *