Ce ultimatum a primit Maria Macsim Nicoară de la soțul ei înainte să ajungă la spital

Părinții și alte rude de-ale mezzosopranei Maria Macsim Nicoară au mărturisit într-un interviu că toate economiile ei s-au dus către vila în care locuia împreună cu soțul ei, Codrin Nicoară, în Aroneanu. Pe lângă bani, ea a investit și sentimente… își dorea enorm să aibă o casă în care să trăiască fericită. Din păcate, fericirea sa a fost de scurtă durată alături de pianistul care este mai tânăr decât ea cu 11 ani, iar relația lor s-a răcit și problemele se iscau foarte ușor. Mai mult familia ei a subliniat că soțul său, Codrin Nicoară, i-ar fi dat un ultimatum… un termen limită ca să părăsească locuința din Aroneanu: în vara acestui an. Artista de la Opera Națională Română Iași nu voia să facă acest lucru și, cu inima frântă de suferință și greutățile prin care trecea alături de partenerul ei de viață, le-a povestit și colegilor despre asta.

“Ea se temea să o ia de la capăt, să renunțe la tot. Ea a făcut foarte multe lucruri în casă, din banii ei. A mai trecut o dată printr-o relație din care a plecat cu mâinile în buzunar. Nu voia să se întâmple asta din nou și de aceea a ținut să rămână lângă Nicoară”, a dezvăluit una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară pentru jurnaliștii de la bzi.ro.

Descoperă și: Presupusa amanta soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară trăiește un coșmar: “Nu am avut…”

Secretul rușinos al pianistului Codrin Nicoară

Pianistul Codrin Constantin Nicoară a absolvit cursurile Universității de Arte George Enescu și a fost exmatriculat de la doctorat de la UAGE, unde însă este profesor asociat. Eșecul l-ar fi marcat, cred unii dintre apropiații lui. Iar la Conservator, artistul este plătit cu ora.

“De şapte ani s-a chinuit să-şi ia doctoratul la Universitate (n.r.: UAGE). În urmă cu trei ani a fost dat afară, ca şi carte de muncă. Doctoratul său l-a ţinut aşa şapte ani. Nu s-a înţeles cu îndrumătorului, l-a schimbat, l-a schimbat şi pe următorul… Nu ştiu ce a fost zilele astea. Ştiu că el era extrem de ataşat de mama sa, şi din păcate, violent cu Maria”a afirmat o altă prietenă apropiată a Mariei Macsim Nicoară care și-a dorit și ea a vrut să-şi păstreze anonimatul.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *