Au apus vremurile în care Vulpița și Viorel erau vedetele de la Acces Direct. Cei doi soți din Blăgești și-au cam luat adio de la succes și acum duc o viață la fel ca cea pe care o aveau înainte de a apărea pe micul ecran. De ce au plecat, de fapt, cei doi de la Acces Direct?

Ei bine, odată ajunși la Acces Direct, în urmă cu un an, Vulpița și Viorel erau convinși că celebritatea le va schimba viața. Pe lângă faptul că au devenit cunoscuți, celor doi soți din Blăgești li s-au dat numeroase șanse de a munci, dar nu au profitat de ele.

Au plecat de la Acces Direct, însă au revenit la scurt timp, iar echipa emisiunii s-a gândit să le mai dea o șansă. Cu toate acestea, nimic nu s-a schimbat în viața Stegarilor, iar Mirela Vaida le-a adresat câteva replici dure, după ce și-a dat seama că aceștia nu au de gând nici măcar în ruptul capului să muncească.

Mirela Vaida nu i-a mai vrut în emisiune pentru că sunt leneși

Deși reîntorși pe micul ecran, Vulpița și Viorel nu au mai avut parte de același succes ca odinioară. Cei doi soți din Blăgești au părăsit emisiunea și o doamnă cu suflet mare dintr-un sat din Buzău le-a dat chiar și o casă, pentru a putea locui departe de familia cu care s-au certat de atatea ori. Într-un final, Mirela Vaida a avut un atac dur la adresa celor doi, după ce ea și echipa emisiunii de la Antena 1 s-au străduit să le ofere un trai mai bun.

„Nu meritati nimic. Dacã ati stat un an la televizor si nu v-ati dat seama cã vi s-au oferit niste sanse enorme, sã faceti scoalã, sã vã luati permis auto, etc, sã câstigati niste bani, dar ati dat cu piciorul, atunci înseamnã cã sunteti…fãrã cuvinte”, le-a spus  moderatoarea Mirela Vaida.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *