Aflat în Republica Dominicană pentru filmările de la Survivor România, Jador nu se va putea prezenta la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde are un proces cu Poliția Română apărut în urma unui incident rutier.

Artistul este reclamant în acest proces care se referă la un eveniment în trafic care l-a lăsat pe cântăreț fără permisul de conducere pe data de 5 august 2020. Până în prezent, Jador a condus cu o ”dovadă” și a așteptat ca instanța să stabilească dacă anulează procesul verbal încheiat de agentul de poliție.

Citește și: Mega-scandal la Survivor România. Jador și Cătălin Moroșanu nu s-au mai putut abține

Chiar dacă Jador a înaintat plângerea la Judecătorie în luna august a anului trecut, primul termen al procesului nu a fost fixat nici până azi. Totuși, dosarul se va judeca, cel mai probabil, în prima jumătate a acestui an, adică exact în perioada în care Jador este în Republica Dominincană, la Survivor 2021, scrie wowbiz.

Ce declara după incidentul din trafic

În luna august, Jador povestea totul despre cum i-a fost luat carnetul. „Data trecută când am fost la Bacău mi-a luat permisul, de data asta mi l-a luat din nou. Parcă sunt blestemat, când mă duc la Bacău. Ce poliție, băi frate. Unii sunt de treabă, am întâlnit niște polițiști de treabă: ai greșit, plătești.

Dar să-mi zici tu mie – aveam telefonul așa, pe waze, normal că mă uit pe waze la semafor… și-ți ia permisul! Nu e ca și cum vorbam la telefon. Așa a vrut mușchiul lui, e boss el. Cum să iei permisul așa, e abuz de putere ăla..

M-a mai oprit o dată un polițist, așa, aiurea… Mergeam pe stradă și m-a tras e dreapta… El voia să vorbească cu mine. M-a oprit să vorbesc cu el, că așa a vrut el… M-a ținut o oră să vorbesc cu el”, povestea el atunci.

Nu rata: Adevăratul motiv pentru care Jador a venit la Survivor România. L-a spus cu ochii în lacrimi: „Își bătea joc de mine”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *