Alex Bodi a trecut printr-o perioadă dificilă și a stat în arest preventiv pentru 40 de zile. În toată această perioadă, însă, sprijin de nădejde i-a fost iubita sa, Daria Radionova.

Nici măcar ei nu mai știu, probabil, câte șanse au dat poveștii lor de dragoste însă un lucru este cert. Bianca și Alex Bodi și-au spus definitiv ”Adio”.  Înainte să fie arestat, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a dat cărțile pe față și a confirmat relația cu Daria Radionova. Rusoiaca a venit în România ca să îi fie alături afaceristului, plasat în arest la domiciliu, în momentul de față.

În perioada în care a fost închis, Daria Radionova l-a încurajat pe afacerist și i-a dat putere. Tot ea a avut grijă de părinții și afacerile lui Alex Bodi. Lucru care a contat enorm pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

”Îți dai seama de adevăratele persoane care îți rămân alături, indiferent de momentele prin care treci, de situație, chiar dacă ai sau nu nevoie de ei, important este să știi că ai pe cine te baza. În primul rând, nu că nu m-aș fi așteptat ca Daria să fie atât de puternică, dar chiar mi-a dat dovadă de un caracter pozitiv.

Mi-a dat putere. Nu suntem roboți, toți ne hrănim cu sentimente, mereu îmi zicea că ea crede în mine, a fost pozitivă. Ea a ținut legătura cu ai mei, vorbeau, pentru că eu aveam voie la doar trei apeluri pe săptămână și nu puteam să sun pe toată lumea. De asemenea, cu partenerii de afaceri a fost un sprijin”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

Surpriză de proporții pentru Alex Bodi

În prima zi în care a fost plasat în arest la domiciliu și a ajuns acasă, Alex Bodi a avut parte de o surpriză de proporții. Daria Radionova i-a chemat în vila afaceristului pe toți prietenii săi apropiați și, împreună cu ei, l-a întâmpinat așa cum se cuvine pe iubitul său. (CITEȘTE ȘI: DARIA RADIONOVA, MESAJ CU SUBÎNȚELES PENTRU BIANCA DRĂGUȘANU: ”EU NU SUNT TOATĂ LUMEA”)

Daria Radionova i-a demonstrat lui Alex Bodi că nu îl va lăsa niciodată la greu. Iar gesturile făcute de rusoaică l-au impresionat pe afacerist.

”Prima zi, când am ajuns acasă, iubita mea m-a așteptat, mi-a făcut o surpriză cu niște prieteni apropiați. Nu mă așteptam, a fost un șoc foarte plăcut”, a mai spus afaceristul.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *