Daria Radionova și Alex Bodi își organizează nunta, deși, oficial, superba moldoveancă încă nu a fost cerută de soție. Potrivit declarațiilor făcute de milionar, cererea în căsătorie este pe lista lui de dorințe pentru 2021, unde se găsește și ziua în care își vor jura credință în fața Lui Dumnezeu. Întrebată despre perioada în care afaceristul a stat după gratii, viitoarea mireasă a făcut mărturii dureroase.

Daria Radionova urmează să devină soția lui Alex Bodi în 2021

În vârstă de 27 de ani, Daria Radionova a fost printre puținele persoane care i-au fost cu adevărat alături lui Alex Bodi, după ce a fost reținut în dosarul de proxenetism deschis de DIICOT. Conform dezvăluirilor făcute de milionar, vorbea cu femeia iubită doar de trei ori pe săptămână când se afla în celulă.

“Pentru mine a fost foarte dificil, în special prima zi, în primele zile, dar sunt puternică. Sunt puternică pentru Alex și el este, de asemenea, puternic. Timpul a trecut repede… Da, foarte repede. Dar, în timpul procesului a fost foarte dificil, dar acum sunt mult mai calmă. Nu știu să explic ce am simțit în interiorul meu, dar a fost foarte dificil în toată această perioadă. (…). Da, am încredere în el din toată inima”, a povestit focoasa moldoveancă, potrivit sursei citate mai sus.

Cei doi îndrăgostiți vor să dea uitării perioada delicată în care au fost separați și speră ca avocatul care se ocupă de caz să reușească să îi demonstreze nevinovăția. În plus, a spus Alex Bodi, el își dorește să se însoare cu Daria Radionova până la finalul lui 2021.

“Cred că da (n.r.: nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere, este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a declarat fostul soț al Biancăi Drăgușanu în cadrul interviului oferit pentru Antena Stars.

Nu rata: Alex Bodi, declarații cu lacrimi în ochi după ce Bianca Drăgușanu a plecat în Maldive cu Gabi Bădălău: “Nu vreau să fie menționată”

“În momentul de față, pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. (…). Persoanele de la care te așteptai să îți fie aproape, au plecat. Iar cei la care nu te așteptai să vină cu ceva pozitiv, te-au surprins”, a mai spus afaceristul din Mediaș pentru Antena Stars.

Alex Bodi, alte dezvăluiri din arestul la domiciliu

“În momentul de față, nu-mi permit să clachez, pentru că am două fetițe care înseamnă totul pentru mine și oricât de grea ar fi o luptă, nu aș accepta înfrângerea niciodată… mereu când am avut momente dificile, oricât de greu părea, am crezut în mine și am știut ce-mi doresc de la viață. Cu cât lumea nu creadea în mine și nu-mi dădea credit, cu atât mai mare era ambiția și dorința de a reuși! Dar niciodată nu poți reuși fără ajutorul Lui Dumnezeu” sunt declarațiile lui Alex Bodi făcute pe Instagram Stories, unde a vorbit și despre ce înseamnă pentru el fericirea, dar și care este cel mai bun sfat pe care l-a primit de la mama lui.

Sursa foto: captură video Antena Stars

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *