Daria Radionova a postat un mesaj, de curând, pe rețelele de socializare, care poate fi intepretat foarte ușor ca un atac împotriva Biancăi Drăgușanu, fosta soție a lui Alex Bodi.

Rusoiaca nu se află la prima abatere de acest gen. În trecut, Daria a criticat-o pe Bianca punând că cea din urmă ar folosi prea mult filtrele de pe Internet pentru a-și edita fotografiile pe care le distribuie în mediul online.

Citește și: Bianca Drăgușanu a atacat-o pe Daria Radionova, după ce “rusoaica” a dezvăluit că s-a iubit pe ascuns cu Alex Bodi. Ce replici dure i-a adresat rivalei sale

Mai exact, în urmă cu câteva ore, Daria a distribuit o fotografie pe contul ei de Instagram la care a atașat un mesaj prin care se întreabă dacă Boris le-a dat cetățenilor o vacanță gratuită la Dubai.

„Am ratat partea în care Boris a oferit întregii țări o vacanță gratuită la Dubai? Pare că toată lumea e acolo în acest moment”, este mesajul postat de Daria la InstaStory. Gluma distribuită de Daria trezește și mai multe suspiciuni, luând în calcul și faptul că Bianca Drăgușanu a fost recent în Dubai.

Scandalul pozelor „editate”

În urmă cu ceva timp, Daria nu a ezitat să îi adreseze Biancăi cuvinte urâte, pe atunci adversa sa la inima lui Alex Bodi. „Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de râs! (…) Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat să-ți schimb aspectul pe Instagram, păcat că nu-ți poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul”, i-a transmis Daria Biancăi Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.

Nu rata: Aflat după gratii, Alex Bodi i-a pregătit o surpriză romantică iubitei sale. Daria Radionova a împărtășit episodul fericit pe Instagram

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *