Bianca Drăgușanu primește, de câteva zile, permanent buchete de flori. Ar fi de la un misterios bărbat, apărut în viața ei după despărțirea de Alex Bodi. Doar că nu toți cred că impresionantele buchete pe care diva le postează fără reținere sunt de la un eventual iubit. Între acestea, Daria Radionova, noua parteneră a omului de afaceri din Mediaș.

Nu ar fi prima dispute de la distanță dintre cele două! Acum, motivul mesajului trimis de Daria este ultimul buchet de flori pe care Bianca l-a prezentat într-un Story cu lux de amănunte. Acidă i-a fost replica Dariei, supărat și de ultimele articole în care ar fi fost acuzată pe nedrept. „Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață”, a scris aceasta în finalul unei postări cum nu a mai făcut-o vreodată.

Daria Radionova, încă un atac la Bianca! Ce spune de misteriosul bărbat care-i trimite trandafiri fostei lui Bodi

Cele două se află de mult timp la cuțite. Și iată o parte a disputelor pe care le-au avut, toate cu un numitor comun, Alex Bodi, pe care, se pare, l-au cam împărțit. Daria a ținut să spună, la un moment dat, că nu are nimic de împărțit cu ea și că a blocat-o de pe toate conturile de socializare. „Eu nu am nimic cu tine, te-am blocat peste tot, nu avem ce discuta și nu avem ce împărți. Eu de fel nici nu îmi aduc aminte de ea, o pomenesc doar când ea singură compune acest rahat! Eu îmi trăiesc viața din plin și precis, nu am timp pentru careva atacuri. Nu mă gândesc la ea. Nu-mi pasă de ea. Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață”, a fost o parte din mesajul Dariei. (CITEȘTE ȘI: DARIA RADIONOVA, MESAJ PENTRU ALEX BODI: CE ÎNSEAMNĂ DRAGOSTEA ADEVĂRATĂ?)

„Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de râs! (…) Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat să-ți schimb aspectul pe Instagram, păcat că nu-ți poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul”, i-a transmis Daria Biancăi Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *