Daria Radionova a fost profund impresionată de perioada grea prin care trece iubitul ei, Alex Bodi. Nu a fost deloc ușor să-l vadă încarcerat, dar știa că s-a îndrăgostit de un bărbat puternic și adevărul va ieși la iveală. 

Dragostea pe care Daria i-o poartă lui Bodi nu poate fi umbrită de niciun eveniment nefericit din viața lor. Tocmai din acest motiv, moldoveanca nu a renunțat la fostul soț al Biancăi Drăgușanu atunci când mascații au dat buzna în casa acestuia.

„Pentru mine a fost foarte dificil, în special prima zi, dar sunt puternică pentru Alex. Timpul a trecut repede. Dar în timpul procesului a fost foarte dificil, dar acum sunt mult mai calmă. Nu știu cum să explic ce am simțit în interiorul meu.”, a spus Daria Radionova.

Însă, din toată situația aceasta, cel mai greu i-a fost atunci când l-a văzut pe Bodi încarcerat.

„Drumul spre Craiova este foarte lung, 3-4 ore de condus. Când l-am văzut acolo, am început să plâng, am avut prea multe emoții și nu mi-a venit să cred în ce loc îl văd. A fost foarte dureros pentru mine să văd toate lucrurile astea”

VEZI ȘI ADREEA BĂLAN A LĂSAT FETIȚELE ÎN GRIJA LUI GEORGE BURCEA ȘI A PLECAT LA SCHI CU IUBITUL

Alex Bodi: „Nu ai cum să nu o iubești”

De cealaltă parte, nici sentimentele lui Alex Bodi pentru Daria nu sunt de neglijat. Afaceristul este fericit alături de ea și simte că a găsit tot ceea ce avea nevoie de la o parteneră. Daria este o femeie puternică, independentă din punct de vedere financiar și, cel mai important, nu l-a părăsit atunci când i-a fost cel mai greu.

„Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia,  și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva.”, a spus Alex Bodi.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *