Dani Mocanu vrea să demonstreze cu orice preț că nu îi e frică de nimeni și de nimic. Deși, recent, s-a ales cu un nou dosar penal din cauza leului rănit care apărea în videoclipul lui, acum sfidează, din nou legea. S-a pozat cu un alt animal sălbatic și a transmis și un mesaj autorităților. 

Manelistul nu se învață minte și mai aruncă o săgeată către Poliția Română. Tot scandalul cu leul rănit care apare în videoclipul piesei „STOP România”, pare că nu l-a impresionat deloc. Ba mai mult, i-a dat și mai mult curaj „să se ia la trântă” cu autoritățile. De această dată, Dani Mocanu s-a fotografiat cu un alt animal sălbatic, ce-i drept, ceva mai bând … o căprioară.

Așezat pe pat, artistul se uită în cameră cu „fața blândă și ochi de căprioară” , iar alături e așezat un pui de căprioară. Descrierea fotografiei este cea care l-ar putea arunca, din nou „în gura lupului”: Moș Nicolae te rog frumos arestează-ma tu…ca poliția nu poate”

Dani Mocanu s-a pozat, de această dată, cu o căprioară
Dani Mocanu s-a pozat, de această dată, cu o căprioară

VEZI ȘI :” LEUL RĂNIT DIN VIDEOCLIPUL LUI DANI MOCANU A FOST CONFISCAT DE CĂTRE AUTORITĂȚI. ANIMALUL VA AJUNGE ÎNTR-O GRĂDINĂ ZOOLOGICĂ

Dani Mocanu s-a ales cu un nou dosar penal

Dani Mocanu a stârnit, din nou controverse și a ajuns să dea explicații polițiștilor după ce, într-unul dintre videoclipurile sale, apare un leu rănit. Sesizarea a fost făcută mai întâi pe rețelele de socializare, după ce o persoană a observat acest aspect. În urma verificărilor, artistul s-a ales cu dosar penal.

Dani Mocanu s-a apărat spunând că animalul a fost și este foarte bine tratat. Mai mult, artistul susține că tot acest nou scandal îl avantajează, îi aduce și mai multe vizualizări.

„…v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere. Vă doresc o zi bună tuturor și vă mulțumesc pentru reclama în plus pe care o faceți gratuit videoclipul meu”, a fost reacția manelistului.

CITEȘTE ȘI:” EL ESTE STĂPÂNUL LEULUI DIN CLIPUL LUI DANI MOCANU. ARE O ÎNTREAGĂ MENAJERIE, IAR, ÎN URMĂ CU 5 ANI, UNUL DINTRE LEII SĂI A SFÂȘIAT O FEMEIE

Ce se va întâmpla cu leul din videoclipul lui Dani Mocanu

Leul rănit care a apărut în videoclip-ul manelistului Dani Mocanu a fost confiscat. Acesta a fost luat cu o cușcă de la o locuință din județul Dâmbovița și cel mai probabil va ajunge la grădina zoologică din Târgoviște, unde o să fie îngrijit corespunzător.

În urma acțiunii, ministrul de Interne Marcel Vela a transmis printr-un mesaj pe pagina de Facebook că nu va tolera astfel de abuzuri, indiferent din partea cui vin.

„Am spus încă de la început: NU VOI TOLERA NICIUN FEL DE ABUZ, INDIFERENT DIN PARTEA CUI VINE! Legea trebuie respectată de TOȚI! Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei, dar timpul și acțiunile Poliției Române arată că ofensiva împotriva infracționalității continuă. Vă asigur că nu ne oprim aici!”, a anunțat ministrul de Interne, pe pagina de Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *