Nu, nu este nicio glumă! Dani Mocanu este “rege” atât pe YouTube, cât și în dormitor. Provocat de un fan, manelistul a dezvăluit că a întreținut relații sexuale cu câteva mii de femei. Dezvăluirea din viața intimă i-a făcut pe unii dintre admiratorii lui să facă numeroase calcule despre partidele de amor ale artistului care are 28 de ani. Unii dintre ei nu au spus: “Stop analizei!” nici în acest moment, când tu citești aceste rânduri.

Dani Mocanu este “rege” și pe YouTube, și în dormitor

Cântărețul Dani Mocanu a răspuns recent pe Instagram Stories la diferite curiozități pe care susținătorii săi le-au avut. La un moment dat, el a primit o întrebare despre numărul femeilor care i-au trecut prin pat și el a răspuns după ce a stat puțin să se gândească dacă face publică această informație.

“Nu este o fală… dar, îți răspund! Nu știu… mii!” este mesajul postat de artist pe Instagram Stories.

“Regele vizualizărilor”, așa cum s-a autointitulat Dani Mocanu, și-a lansat ieri noul single, “Stop, România”. Conform informațiilor furnizate de YouTube, piesa ocupă primul loc în trending și a fost ascultată de aproape un milion și jumătate de oameni. Mai mult, într-un top muzical de peste hotare, cântărețul român se află pe locul 13 și se mândrește cu această reușită, despre care a spus pe Instagram: “Nu a fost niciun artist din România! MULȚUMESC LUI DUMNEZEU. Legendă, scriu istorie”.

“Așa cum v-am anunțat, de pe data de 7 ianuarie 2021, nu voi mai cânta. Pana atunci, mai am de lansat exact cinci proiecte, dar cinci proiecte de cel mai înalt nivel existent vreodată pe teritoriul României. (…). Vă doresc tot binele din lume și sunteți în inima mea”, a transmis îndrăgitul manelist pe Facebook înainte să își lanseze noua melodie.

Nu rata: Averea impresionantă pe care a strâns-o Dani Mocanu, înainte să renunțe la muzică și să se pocăiască

Într-un comentariu publicat pe canalul său de YouTube, Dani Mocanu a subliniat că succesul și faima de care se bucură sunt doar datorită Providenței.

“Ăsta a fost planul Lui Dumnezeu! Să fac ceva, să ies în evidență, să acaparez cât mai multă lume, să am un public atât de larg, încât să-l pot lăuda pe Dumnezeu în fața voastră! Nu puteam să ies în evidență cu lucruri frumoase! Păi trăim în România! Cu ce să ies în evidență aici? Să cânt melodii de dragoste? Nu vedeți că ăștia nu au niciun succes? Trăim în România! Dacă cânți de c****, pești și arme, atunci ai notorietate! El a turnat un mir peste mine ca să sparg topurile”, a scris manelistul pe contul său de YouTube.

Citește și: Dani Mocanu s-a ales cu un nou dosar penal. Ce a hotărât DIICOT

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *