O postare recentă a Andei Adam, în care artista face reclama la vitamine pentru păr i-a atenția Danei Roba, fosta amantă a manelistului Nicolae Guță. Furiosă foc, ea nu a stat prea mult pe gânduri și a sărit la atac. 

Concret, Dana Roba s-a arătat foarte deranjată de faptul că Anda Adam promovează acele produse având în vedere că ea are „trei rânduri de extensii de păr”.

„Faci reclamă la vitamine pentru păr, iar tu ai trei seturi de extensii în cap. Chiar de iei de proști pe toți? Mai bine făceai reclamă la extensii, erai mult mai credibilă. Să vină leafa. Bine le zice Oana Zăvoranu”, a comentat Dana Roba la postarea Andei Adam. Ulterior, comentariu, așa cum era de așteptat, a dispărut.

Ce legătură are Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a ironizat-o pe Anda Adam din pricina aspectului fizic. Cântăreața este pasionată de sport și merge zilnic la sală, astfel că are un corp destul de bine lucrat și o dietă pe care o respectă cu sfințenie.

Se pare că silueta ei nu a fost pe placul Oanei, care nu s-a abținut de la comentariile ironice și jignitoare la adresa artistei.

„Andu Madam. Da’ între ‘pectoralii; ăia ce ai?…că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă,că ne e frică, femeia bărbat bine. Și lasă fotoșopu’ că nici nu te-am recunoscut…noroc cu pectoralii…pardon, sânii”, a scris bruneta pe Instagram.

Citește și: Anda Adam, secretul unui corp sculptat: ”Nu-mi pierd timpul pe acolo!”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *