Invitat de curând într-o emisiuna TV, controversatorul prezentator Dan Negru a dat o serie de declarații despre cariera sa care se întinde pe nici mai mult nici mai puțin de 25 de ani.

Deși a fost mereu foarte discret în ceea ce privește viața sa personală, vedeta TV a fost pusă în ipostaza de a oferi celor de acasă lămuriri la cele intime detalii, cum ai fi faptul că în trecut ar fi avut o relație cu Andreea Marin.

Dan Negru a explicat că nu se pune problema de așa ceva între el și Zână, iar singurul lucru care i-a legat vreodată a fost iubirea pentru meserie, pentru televiziune.

Citește și: Averea neștiută a lui Dan Negru. Prezentatorul are o vilă de 400.000 de euro în Ghencea

„Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp în firma domnului Lazarov. Am iubit televiziunea și eu, și Raluca Moianu, și Cosmin Cernat. Domnul Lazarov ne-a contaminat. Am iubit împreună televiziunea.

Departe de ideea asta. Andreea are copii, eu am doi copii, e unul din oamenii importanți care a lăsat urme în televiziunea din România. Cealaltă prezentatoare generoasă este Mihaela Rădulescu care pe tine dacă ești co-prezentator te fac să te simți bine”, a declarat Dan Negru la Kanal D.

Ce regrete în viață are Dan Negru

Totodată, prezentatorul a mărturisit că nu regretă nicio emisiune pe care a prezentat-o și că mereu s-a implicat în formate în care a avut încredere și în care s-a regăsit. Atunci când a simțit că ceva nu va merge, a refuzat.

„N-am prezentat nicio emisiune care să nu-mi fi plăcut. Norocul meu în viață a fost că am ales. Au fost formate în care nu credeam și pe care nu am vrut să le iau. În formatele pe care le-am prezentat, am crezut. Am încercat să găsesc echilibru în show-urile mele”, a declarat Dan Negru, potrivit aceleași surse.

Nu rata: Dan Negru a povestit cum și-a cunoscut soția și a spus secretul unui mariaj de 15 ani: “Te uiți la mine, o haimana pe care Codruța o suportă”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *