Extrem de discret cu informațiile despre familia sa, Dan Negru a acceptat recent să vorbească despre cum și-a cunoscut soția, unde i-a adresat marea întrebare, dar și care este secretul din spatele mariajului lor. Codruța a devenit soția prezentatorului în urmă cu aproape 15 ani și au împreună o fată și un băiat.

Dan Negru și-a cunoscut soția în anii studenției

În vârstă de 49 de ani, Dan Negru a cunoscut-o pe mama copiilor săi pe vremea când era studenți. Codruța Negru a absolvit studiile Facultații de Medicină Dentară de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” în 2004 și, în prezent, este medic stomatolog.

“Ne-am cunoscut acasă, în Timişoara, ea era studentă şi cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția”, a declarat cunoscutul moderator de emisiuni pentru revista VIVA!.

Dara, fetița cuplului, are 11 ani, iar fratele ei, Bogdan, este cu trei ani mai mic. Întrebat despre calitățile soției sale, Dan Negru a spus: “Păi, e de ajuns să te uiți la noi, ceilalți trei. Copiii sunt, spun mulți, bine crescuți, şi ăsta e meritul ei. Şi apoi, e de ajuns să te uiți la mine, o haimana pe care Codruța o suportă”. Despre greșelile din mariajul care a început în urmă cu aproape un deceniu și jumătate, el a mărturisit: “Multe, dar cred că mai avem nişte ani până la bilanț. Şi mai cred că avem experiența acceptării, pe care amândoi am învățat-o de acasă”.

Nu rata: Dan Negru, dezvăluiri uluitoare pe Instagram: “Cu puțin curaj, azi, eram patronul Andreei Esca”

Provocat să povestească unul dintre momentele grele din viața de soț, respectiv de tătic, prezentatorul de la Antena 1 a evitat într-un mod elegant răspunsul: “Am o memorie care uită lucrurile urâte, asta m-a şi salvat, pentru că nu am purtat ranchiună unora care mi-au pus piedică şi, după o vreme, am uitat definitiv că au încercat să-mi pună piedica aia… E bună memoria de peşte, îți dă un soi de bucurie a vieții după fiecare necaz”.

În cadrul interviului, Dan Negru a dezvăluit că în ziua în care el și Codruța au devenit soț și soție, alături le-au fost doar membrii familiei, deși, inițial, s-au gândit să invite mai multe persoane.

“Am fost mereu zgârcit cu astfel de detalii. A fost o nuntă extrem de discretă. Am luat în calcul şi o variantă extinsă, dar când am vrut să facem o listă a invitaților au ieşit nişte sute, aşa că ne-am întors la varianta inițială, noi şi familia, a mai povestit prezentatorul pentru viva.ro.

Printre cele mai cunoscute emisiuni pe care le-a moderat Dan Negru se numără: “Next Star”, “Ghicește vârsta”, “Te pui cu blondele”, “Vrei să fii milionar”, “Plasa de stele”, sau “Ciao Darwin”. De asemenea, el este celebru pentru emisiunile speciale de Revelion pe care le realizează la Antena 1.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *