Dan Ciotoi este unul dintre cântăreții apreciați de la noi din țară. De-a lungul timpului viața artistului a fost destul de „zbuciumată”. S-a confruntat cu probleme de sănătate pe care, din fericire, le-a rezolvat. Dar și cu probleme în viața personală. Artistul a recunoscut că a fost infidel, dar cu toate acestea a reușit să-și înduplece soția.

Pandemia de coronavirus le-a ruinat planurile artiștilor și s-au văzut nevoiți să se reprofileze. Printre cei care încearcă lucruri noi se numără și Dan Ciotoi. Artistul a mărturisit că în această perioadă continuă să facă muzică, dar se orientează și către zone pe care până acum nu le-a stăpânit. De exemplu, limbile străine.

„Fac muzică, învăț să lucrez cu aparate de fotografiat, învăț limba engleză, am o grămadă de lucruri de făcut”, a mărturisit artistul, pentru Antena Stars.

Cum se înțelege Dan Ciotoi cu soția după ce a recunoscut că a înșelat-o

Dan Ciotoi se poate considera un bărbat mulțumit. Artistul are alături de peste 40 de ani, o femeie minunată care-l iubește și care a găsit puterea să-i ierte infidelitățile. La un moment dat, artistul a avut o relație extra-conjugală cu o altă femeie, dar după două luni și-a dat seama că nu face bine. Doar că soția lui a fost atât de rănită de gestul artistului încât a decis să divorțeze. Pentru Dan Ciotoi a urmat o perioadă foarte proastă din toate punctele de vedere. A intrat în depresie și și-a dorit să moară. Lucrurile par să se fi rezolvat, iar cei doi să fi îngropat securea războiului.

„Comunicarea cred că este elementul esențial în relația noastră. Ne înțelegem foarte bine. Am stabilit de la început: fără reproșuri. Comunicarea este elementul esențial în relația noastră. A rezistat pentru că noi mergeam împreună peste tot, ne-am obișnuit unul cu altul, am rămas mereu atașați, nu am putut să ne despărțim. Am cântat împreună, ne-am plimbat împreună. După 40 de ani de alergături e bine să fie un an-doi de liniște. Am alergat destul”, a mai adăugat Dan Ciotoi.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *