De câțiva ani buni, Mihaela Rădulescu a părăsit România și s-a mutat în Monaco. Casa ei de peste hotare este impresionantă, mai ales că vedeta a ales să o decoreze cât se poate de excentric și este deținătoarea unor piese de mobilier surprinzătoare.

Mihaela Rădulescu este o femeie puternică și sigură pe ea, care nu se intimidează sau rușinează ușor. Așa că atunci când a venit vorba de a-și decora casa, diva a mers pe o idee ieșită din tipare. A deci să își exprime senzualitate și sexualitate prin niște piese de mobilier sugestive. (CITEȘTE ȘI: CE FĂCEA MIHAELA RĂDULESCU ÎNAINTE SĂ SE ANGAJEZE ÎN TELEVIZIUNE: „MUNCEAM CA SĂ AM DIN CE TRĂI”)

Pentru a da o notă specială ambientului, aceasta a ales câteva elemente specifice. Așa că oamenii cara vin în vizită o s fie surprinșii de un covor cu sâni și păr pubian, un scaun apetisant, în formă de trup gol de femeie, lângă prăjitorul de pâine o să găsească o femeie cu portjartier și o terasă plină de statui nud.

Felix Baumgartner nu prea stă acasă

De cinci ani de zile Mihaela are o relație cu Felix Baumgartner. Bărbatul nu se bucură prea des de decorul special pe care l-a ales diva, pentru că nu prea stă pe acasă. Mihaela a mărturisit că aceste este mai mereu plecat, din cauza serviciului. (VEZI ȘI: IMAGINI INCREDIBILE CU MIHAELA RĂDULESCU. CUM ARĂTA PREZENTATOAREA DE LA FERMA, ATUNCI CÂND AVEA KILOGRAMELE OANEI ROMAN)

„O să vă spun ceva ce aproape că nu crede nimeni. De cinci ani, de când suntem împreună, am avut o singură vacanță. Una pe care am cerut-o cu forța, pentru că Felix nu înțelege conceptul de vacanță și târziu am înțeles și eu de ce. Omul e toată ziua plecat, el trăiește foarte rar acasă. Viața lui e întotdeauna undeva pe planetă, unde are show-uri aviatice, unde are de sărit cu parașuta, cu parapanta etc.

Și atunci, lui nu-i mai vine să plece și în vacanță, după ce ești plecat de șapte ori, de opt ori pe an, pe toate continentele, cu munca. Am înțeles, într-un final, că nu mai are nevoie de vacanță, că mai vrea să stea și pe-acasă”, a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit playtech.ro.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *