Denisa Hodisan a devenit cunoscută datorită relației pe care o are cu Flick. Orădeanca i-a sucit mințile în doar câteva luni lui Flick și a reușit să-l convingă s-o ducă în fața altarului. Vrăjit de frumusețea ei, Domnu Rimă nu ratează nicio ocazie pentru a-i mărturisi iubirea. Dar, apropos de frumusețe. Oare, Denisa, întotdeauna a arătat așa? Sau, ca mai toate domnișoarele din ziua de astăzi, a apelat la ajutorul medicilor esteticieni?

Numărul persoanelor care o admiră pe Denisa a crescut foarte mult în urma căsătoriei cu Flick. Șatena reușește să întoarcă atât privirile bărbaților cât și pe cele ale femeilor, ori de câte ori își face apariția într-un loc. Doar că această imagine „perfectă” pe care o afișează nu e de la mama natură, ci e obținută cu muultă muncă depusă de medicul estetician. Nu puține au fost dățile în care soția lui Flick a simțit nevoia de unele îmbunătățiri.

Soția lui Flick, fana operațiilor estetice

De-a lungul timpului înfățișarea Denisei s-a cam schimbat după ce a trecut pragul medicilor esteticieni. Tânăra nu era mulțumită de forma nasului pe care-l avea așa că l-a modificat. Apoi a urmat zâmbetul. Nici acesta nu o satisfăcea prea mult așa că s-a „plâns” domnului doctor că vrea dințișori perfecți și foooaaarte albi. Exact ca la Hollywood. Dacă nu ne credeți aruncați o privire la fotografia de mai jos pentru a vă convinge.

Cum și-a cunoscut Flick soția

Flick și Denisa formează un cuplu de la începutul pandemiei. În primele luni, din cauza restricțiilor impuse, se vedeau doar online și își consumau relația doar la distanță. Pe măsură ce lunile au trecut și sentimentele s-au intensificat cei doi au hotărât să treacă la pasul următor. S-au căsătorit civil în Grecia iar la scurt timp, s-au cununat și în fața lui Dumnezeu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *