Sora Andreei Tonciu are 21 de ani și devine pe zi ce trece o „bombă sexy” greu de neobservat. Contrar trăsăturilor fizice asemănătoare surorii ei, Lorena are o personalitate diferită față de fosta asistentă TV.

Lorena Tonciu este studentă la facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București. Tânăra mezină a familiei Tonciu este destul de timidă și nu la fel de fană a luminii reflectoarelor precum sora ei mai mare.

VEZI ȘI: Andreea Tonciu vrea să revină la „origini”. La ce emisiune TV s-a autopropus asistentă

S-a „tunat” la fel ca sora ei

Deși preferă să fie o fire discretă și cât mai introvertită, Lorena a căzut pradă operațiilor estetice, îndemnată fiind de Andreea. Chiar în ziua în care a împlinit 18 ani, tânăra a mers să-și facă prima intervenție estetică: rinoplastie.

„Ziua de astăzi a început cu mari emoții. Sora mea, Lorena, a fost supusă unei operații de rinoplastie. Medicul care a realizat intervenția este cel care m-a operat și pe mine în urmă cu 4 ani. Am avut mare încredere în consilierul medical, că va rezolva problema Lorenei, așa cum a reușit să facă și în cazul meu. Emoțiile au trecut, așteptăm rezultatele”, spunea Andreea Tonciu acum doi ani, potrivit ciao.ro. Ulterior, Lorena Tonciu și-a pus silicoane și acid hyaluronic în buze, potrivit VIVA.

Potrivit aceleiași surse, tânăra a absolvit liceul în 2019 și a obținut la Bacalaureat notele de 7,25 la proba de Limba și Literatura Română, 7.05 la Matematică și nota 9 la Geografie.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *