De-a lungul timpului, Laura Andreșan a fost protagonista multor controverse, însă anii au trecut, iar iubita lui Grasu XXL s-a cumințit, s-a făcut fată de casă și este o mămică devotată, de nota 10. Bruneta s-a schimbat enorm și acum poate să spună sincer că este o femeie împlinită, din toate punctele de vedere.

Laura Andreșan nu mai este chiar o bombă sexy, ci mai degrabă o femeie de casă, o iubită fidelă și cuminte și o familistă convinsă.

Controversele în jurul cărora i-a gravitat numele în anii în care era o rebelă au fost date uitării și se pare că relația cu Grasu XXL, deși comentată la început, a fost fix de ce avea nevoie bruneta. Astfel… din femeia care se afișa la televizor dezbrăcată și dansând la bară, Laura Andreșan și-a schimbat total look-ul și nu mai seamănă deloc cu tipa rebelă care stârnea toți bărbații.

NU RATA: LAURA ANDREȘAN, TRANSFORMATĂ TOTAL DUPĂ CE A DEVENIT MĂMICĂ. IUBITA LUI GRASU XXL ESTE DE NERECUNOSCUT

„Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud!’, a declarat iubita lui Grasu XXL potrivit wowbiz.ro.

Ce meserie are acum Laura Andreșan

Ei bine… nimeni nu se gândea la așa ceva. Fosta „profă de sex” a renunțat la cursurile erotice și a ales un job la care cu siguranță nimeni nu se aștepta, în urmă cu ceva ani în urmă.

Vă spunem chiar noi! În prezent, Laura Andreșan este psiholog, iar meseria pe care o practică i-a schimbat foarte mult modul de gândire, dar și stilul de viață.

„Sa fii student al domnului academician presupune să gândești liber, să muncești mult, să îți contești propriile rezultate pentru a le valida sau a le corecta, să investești pasiune, deci energie psihică în cunoașterea condiției umane, să accepți că tot ce știi e doar un atom din materia pe care acest om cu spirit imens o va insera în câmpul conștiinței tale, adică în ține, în sufletul tău!”, declara Laura Andreșan, acum ceva timp.

Fosta „profă de sex” s-a transformat complet

În urmă cu 10 ani, Laura Andreșan era considerată o bombă sexy a showbizului românesc. Dădea lecții sexuale atât în online, cât și în privat bărbaților. Pe atunci, Laura era numită ”profă de amor”, fiind cu totul dezinvoltă și fără inhibiții.

„Alteori nu vrei povești cu prinți, ci fraze….cu în morții tăi de c%^&a nenorocită, sau întrebări de genul …zi-mi mai vrei, zi-mi ca vrei…vrei a….”, scria Laura Andreșan în urmă cu mai bine de 10 ani pe blogul său personal dedicat sexului.

Laura Andreșan și Grasu XXL, un cuplu fenomenal

După ce l-a cunoscut pe rapperul Dragoș Nichifor (38 de ani), alias Grasu XXL, vedeta s-a „potolit” treptat, devenind o femeie ”de casă” cu pofte mult mai decente. Astfel, în urmă cu trei ani, Laura a absolvit și Facultatea de Psihologie, profesând ca psiholog clinic, cu specializare în iubire și atașament, după cum a declarat ea în urmă cu ceva timp.

Laura a devenit o gospodină perfectă și o mamă desăvârșită. Pe contul de socializare, bomba sexy de odinioară postează numai rețete și preparate sănătoase, semn că cel mai mult timp și-l petrece în bucătărie și în compania copilului său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *