Posted at 17:07h

in

Deco

,

Living
by

În timp ce multe vedete de la Hollywood se plictisesc repede de casele lor și se mută o dată la câțiva ani, Sharon Stone locuiește în aceeași casă de 25 de ani! Actrița și-a deschis porțile reședinței ei pentru revista Architectural Digest

Sharon Stone s-a mutat în actuala ei casă în urmă cu 25 de ani. Nu se plictisise de casa în care locuia, dar avea nevoie să evadeze… la propriu. Vila în care locuia nu era foarte sigură, nefiind echipată cu sisteme de securitate care să-i țină la distanță pe cei mai înflăcărați fani ai ei.

casa lui Sharon Stone

Foto: Tierney Gearon pentru Architectural Digest

„Erau o mulțime de oameni care mă urmăreau și care încercau să intre în casă. Poliția era la mine aproape tot timpul până când s-au săturat. Au zis să-mi strâng niște lucruri într-o valiză ca să mă ducă la un hotel. A trebuit să găsesc o nouă casă, care să aibă porți potrivite“, a spus actrița pentru Architectural Digest. 

În numărul de aprilie al ediției americane a revistei Architectural Digest, Sharon Stone își deschide porțile casei ei din Los Angeles, în care s-a mutat acum un sfert de secol. Aici, actrița în vârstă de 60 de ani locuiește împreună cu cei trei copii ai ei – Roan, în vârstă de 17 ani, Laird, de 12 ani și Quinn, 11 ani.

casa lui Sharon Stone

Foto: Tierney Gearon pentru Architectural Digest

„Am lucrat cu un restaurator de castele pentru a da casei o textură de istorie“, a spus actrița despre personalizarea proprietății, care încă era în construcție atunci când a cumpărat-o. Sharon Stone a lucrat îndeaproape cu designerul de  interior și prietnul ei, Douglas Truesdale. „Sharon este o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Fie că joacă, fotografiază sau se ocupă de decorare, ea pune întotdeauna energie și creativitate în ceea ce face“, a spus Truesdale.

casa lui Sharon Stone

Foto: Tierney Gearon pentru Architectural Digest

„Casa aceasta are o voce proprie, iar atunci când am început să înțelegem acest limbaj, procesul de design a devenit mult mai simplu“, a spus Sharon Stone.

Vezi mai multe fotografii cu casa lui Sharon Stone pe site-ul Architectural Digest

Foto: Hepta


roxana.cornac

roxana.cornac@glamour.ro

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *