Cum arata casa din Bel Air a lui Jennifer Aniston
Posted at 11:33h

in

Deco

,

Living
by

Trage cu ochiul în moderna casă din Bel Air, Los Angeles, a lui Jennifer Aniston. Actrița locuiește aici cu soțul ei, Justin Theroux și câinii lor. 

Jennifer Aniston a deschis ușa casei sale din Bel Air pentru publicația Arhitectural Digest și ne arată că știe cum să transforme o casă într-un cămin primitor. „Mă uit la soțul meu, la câinii și la casa noastră și realizez că nu vreau să fiu în nicio altă parte“, a spus actrița pentru Arhitectural Digest.

Cum arata casa din Bel Air a lui Jennifer Aniston 1

Foto: François Dischinger

Cu toate acestea, nu a simțit asta de la început: „estetic era cu totul diferit față de ce îmi doram, dar imediat am simțit că o să meargă. E greu de deschis în cuvinte, dar am simțit o conexiune.“ Actrița a lucrat îndeaproape cu un designer de interior și a spus că acest proces i-a plăcut foarte mult: „dacă nu aș fi fost actriță, m-aș fi făcut designer. Ador procesul: îmi place foarte mult să aleg materiale și finisaje.“

Jennifer a cumpărat casa din Bel Air cu ceva timp înainte de căsătoria cu Justin Theroux și, spune ea, a învățat cu această ocazie câteva lucruri despre arta compromisului. „Justin a vrut să se implice și a trebuit să învăț să includ și o altă voce în procesul de design. De exemplu, mi-am data seama că a spune NU! imediat, la orice sugestie nu e cea mai bună mișcare.“

Cum arata casa din Bel Air a lui Jennifer Aniston 1

Foto: François Dischinger

Mai târziu, s-a dovedit că această casă înseamnă mult mai mult decât o locuință pentru cei doi actori: în 2015, Jennifer și Justin s-au căsătorit pe proprietatea casei lor din Bel Air.

Intră în galeria foto pentru a vedea mai multe imagini cu locuința din Bel Air a lui Jennifer Aniston.

 Foto: Northfoto


roxana.cornac

roxana.cornac@glamour.ro

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *