Mihai Trăistariu a insistat să se fotografieze cu Jador la fimările Revelionului găzduit de Dan Negru. Așa că fanii au putut să-i vadă împreună pe cei doi artiști din showbiz.

Mai mulți artiști din showbiz-ul românesc s-au adunat pentru filmările Revelionului, pe care Dan Negru îl găzduiește an de an. În ciuda contextului în care ne aflăm, șefii de la Antena 1 n-au renunțat la filmări. Bineînțeles, s-au luat toate măsurile necesare pentru ca participanții și spectatorii să fie în siguranță.

”Împreună cu echipa de producție TV, am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie. Deci, se face! Cu toate măsurile de siguranță”, a anunțat Dan Negru pe contul său de Facebook.

Printre artiștii prezenți la filmările show-ului s-au numărat și Jador cu Mihai Trăistariu. Cel din urmă a insistat să imortalizeze momentul, așa că Jador s-a conformat și a stat zâmbitor la poză.

Mihai Trăistariu și Jador, la fimările Revelionului găzduit de Dan Negru

Mihai Trăistariu a câștigat bani frumoși din imobiliare

Pandemia l-a afectat grav! Mihai Trăistariu a ajuns la capătul puterilor și a fost nevoit să se reprofileze ca să supraviețuiască. Din fericire, artistul a găsit o modalitate să se descurce.

Mihai Trăistariu a câștigat bani frumoși din închirierea celor șapte apartamente de la malul mării. (CITEȘTE ȘI: MIHAI TRĂISTARIU, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ÎNAINTE SĂ URCE ASEARĂ PE SCENĂ: “MI-E RĂU, OBOSEALA ÎMI CURGE PRIN VENE. GOANA ASTA STUPIDĂ DUPĂ BANI ȘI TEAMA CĂ…”)

”Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: ”Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente?”. Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere. Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte. Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta de pandemie când concertele au fost reduse”, a mărturisit Mihai Trăistariu, potrivit Click.ro.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *