Acum ceva timp, în familia lui Adi Minune a fost mare scandal, după ce Karmen, fiica manelistului, a fugit cu iubitul ei, Franco. Ei bine, pentru a afla dacă artista mai este sau nu virgină și pentru că nu ar fi acceptat niciodată să fie făcut de râs tocmai de către copiii săi, Adrian Minune a luat măsuri…dure. 

La vârsta de 16 ani, Karmen a plecat de acasă cu Franco, iubitul ei de la vremea respectivă, iar Adrian Minune n-a mai stat pe gânduri și a luat măsuri.

Mai exact, Adrian Minune a dat-o în urmărire generală pe Karmen. Ulterior, el a angajat 20 de bodygurazi ca să o caute în cele mai ascunse locuri din România. După o săptămână, timp în care nimeni nu a știut nimic de tânăra artistă, care acum este căsătorită și are un copil, și-a făcut singură apariția acasă la iubitul său de atunci. Ulterior, a mers la poliție ca să dea explicații.

Adrian Minune și-a dus fiica la ginecolog, pentr a vedea dacă mai este virgină

Pentru că avea o vârstă extrem de fragedă atunci când a fugit cu iubitul său și pentru că tatăl ei nu ar fi acceptat niciodată să fie făcut de râs, Karmen a fost dusă la ginecolog de Adi Minune.

“Adi i-a spus fiicei sale ca vor merge foarte curand la un medic ginecolog, pentru a vedea daca ea mai e virgina. Carmen sustine ca nu a facut nimic cu Franco si ca inca este domisoara, dar tatal ei nu crede nicio iota, asa ca vrea sa aiba o certitudine. Fata a izbucnit in plans, acuzandu-si tatal ca este nedrept. Spiritele au fost, totusi, destul de linistite. Adrian este fericit ca fiica lui a ajuns acasa, insa, nu stiu ce se va intampla daca se adevereste ca ea a avut relatii sexuale cu Franco. Cred ca o da afara din casa si o trimite la baiatul ala. Minune este foarte strict atunci cand vine vorba despre aceste lucruri si nu are nici o legatura cu etnia, ci cu princiipile. Nu se stie inca nici daca il va accepta pe Franco, asa cum a spus. Ramane de vazut”, a declarat la acea vreme un apropiat al familiei manelistului pentru cancan.ro.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *