De-a lungul timpului, subiectul legat de pierderea virginității la vedete a fost mereu unul dintre cele mai controversate. În glumă sau în serios, Ramona Olaru de la Neatza a mărturisit că ea și-a vândut virginitatea pe o sticlă de suc.

Ramona Olaru de la Neatza a intrat și ea în rândul vedetelor care au recunoscut cum anume și-au pierdut virginitatea.

Ei bine, asistenta de la Antena 1, cu umorul său specific, a declarat că și-a pierdut virginitatea pe o sticlă de suc. Totul a pornit de la o știre potrivit căreia o tânără de 25 de ani, pe nume Raisa, care și-a vândut virginitatea pe un milion de euro. Contrariată, Ramona nu s-a putut abține și a mărturisit, la rândul ei, cum și-a pierdut virginitatea.

”O româncă de 25 de ani își vinde virginitatea pe un milion de euro. Când mă gândesc… A trecut norocul pe lângă mine. Pe mine m-a fraierit Vasile a lui Tărâță cu un suc. Și ăla la jumătate”, a mărturisit Ramona, acum ceva timp, râzând.

Ramona de la Neatza, moment penibil, în direct

Ramona Olaru are un spirit efervescent iar de când s-a alăturat echipei „Neatza cu Răzvan și Dani” și dă un plus de culoare proiectului. Are întotdeauna glumele la ea și nu-i este teamă să fie protagonista unor momente ușor penibile. Într-o dimineață, blondina s-a implicat într-unul din jocurile propuse, doar că a dat cu stângul în dreptul. S-a împiedicat de capul lui Ristei și a căzut.

Într-un minut Florin și Ramona au fost nevoiți să-și găsească un obiect cu ajutorul căruia să recupereze un cartof. Zis și făcut. Cei doi s-au amuzat și s-au „luptat” să câștige proba, până când s-au ciocnit. Ramona s-a împiedicat de capul lui Florin și apoi a căzut.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *