După ce am experimentat cu toții de-a lungul anului 2020, anul următor avea nevoie de o dimensiune în plus pentru a contura o stare care măcar să încerce să cuprindă complexitatea trăirilor. Astfel, aflăm astăzi că Institutul de culoare Pantone a stabilit 2 culori reprezentative pentru anul 2021.

De peste 20 de ani, culoarea Pantone a anului a influențat dezvoltarea produselor și deciziile de cumpărare în mai multe industrii, inclusiv modă, design interior și design grafic. Printr-un proces de analiză a influențelor din entertainment, cinematografie, artă, tehnologie, materiale, texturi sau stiluri de viață, experții de la Institutul de culoare Pantone selectează culoarea care va avea cea mai mare influență la nivel global.

Culoarea Pantone a anului 2021

PANTONE 17-5104 Ultimate Gray PANTONE 13-0647 Illuminating

Nuanțele de gri și galben transmit putere și speranță, un mesaj în scopul fericirii susținută de curaj și tărie emoțională. Alegerea evidențiază modul în care diferite elemente se reunesc pentru a se sprijini reciproc, exprimând cel mai bine starea de spirit pentru Culoarea Pantone a anului 2021.

Alăturarea Ultimate Gray Illuminating se vrea a fi una aspirațională, care ne ajută să vedem un viitor mai luminos, întrucât speranța este esențială pentru spiritul uman.

Povestea culorilor din acest an evidențiază nevoia noastră de a fi vizibili, de a fi recunoscuți, de a ne face vocile auzite. O combinație de culori ale cărei legături cu perspicacitatea, inovația și intuiția, respectul pentru înțelepciune, experiență și inteligență inspiră dorința și posibilitatea de regenerare, încurajând limitele spre noi concepte și moduri de gândire.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *