S-au iubit cu mare patos, au făcut un copil împreună, dar drumurile li s-au separat. Nu s-au despărțit cu bine, ci cu dispute, iar acum Tzancă Uraganul a ajuns la cuțite cu doi dintre cumnații săi. Mai mult, fosta lui soție, Lambada, a cerut un ordin de protecție care a fost, însă, respins. CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile poveștii.

Tzancă Uraganul lovește din nou. Manelistul a ajuns la cuțite cu doi dintre foștii săi cumnați, frații Lambadei, după ce bărbații i-ar fi cerut bani drept „taxă de protecție”. În mod repetat, Tzancă le-ar fi spus că, momentan, veniturile sale nu mai sunt cele de odinioară, având în vedere faptul că pandemia a lovit puternic în industria muzicală, iar cum nu mai există evenimente, și câștigurile s-au subțiat considerabil.

Manelistul Tzancă Uraganu, război cu doi dintre foștii cumnați

La Acces Direct, Tzancă Uraganul a vorbit despre cauza care a dus la cearta-monstru dintre el și cumnații săi, frații Lambadei. Manelistul susține că bărbații i-au cerut în mod repetat bani, însă le-a invocat de fiecare dată același motiv: nu mai există cântări, deci și veniturile sunt aproape inexistente.

Tzancă Uraganul, alături de Lambada și fetița lor

(NU RATA: TZANCĂ URAGANUL, SNOPIT ÎN BĂTAIE DE UN INTERLOP DIN ROȘIORI. „A VRUT SĂ-MI IA BRĂȚĂRILE, CĂ ESTE UN FOMIST”)

Nu am alt venit în afara de muzică. Îmi cereau bani, taxă de protecție. Eu nu sunt o persoană care tace la așa ceva, că dacă era să-mi ceară că am fost cu sora lor sau că avem un copil, era altceva. Ei mi-au cerut taxă de protecție, nu aveam cum să nu spun ce fel de oameni sunt ei”, a spus artistul, la Antena 1.

Ordinul de protecție cerut de Lambada, respins

Unul dintre cele mai grave lucruri pe care le-a spus Tzancă Uraganu a fost acela că fiica lui ar putea fi în pericol în mediul în care trăiește acum. Mai exact, micuța și mama ei, Lambada, fosta soție a manelistului, s-au mutat într-o casă în care locuiesc și cei doi cumnați ai artistului.

Acesta a punctat faptul că se teme pentru siguranța fiicei sale, în contextul în care ambii bărbați care i-au cerut bani în mod repetat ar trăi într-un mediu „infracțional”.

 Tzancă Uraganul a menționat că a făcut deja plângere la poliție, iar acum este o întreagă anchetă în desfășurare. Mai mult, ordinul de protecție pe care l-a cerut Lambada a fost respins, ca neîntemeiat, potrivit informațiilor noastre. Decizia luată chiar vineri de judecători poate fi atacată cu apel în termen de 3 zile de la pronunţare, la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti.

Fetița lui Tzancă Uraganul, în pericol?!

(CITEȘTE ȘI: LAURETTE ȘI TZANCĂ URAGANUL, SURPRINȘI ÎN IPOSTAZE INCENDIARE: ”ÎNCERC SĂ ÎL CUCERESC”)

„Ea are foarte mulți frați, dar doi dintre ei îmi cereau bani mereu. Frații ăștia ai ei trăiesc într-un mediu infracțional, eu i-am oferit o casă, siguranță pentru fetiță, să nu se trezească cu săbii în casă. Nu vreau să crească fata mea traumatizată. Ea nu recunoaște. Ei îi este frică de ei, nici nu-mi dă fata la telefon, ei i-au confiscat telefonul, au postat și pe Instagram că nu le dau bani, au nervi pe mine.

Au bătut-o pe sora lor în fața fetiței mele, e un copil de 1 an jumătate. Nu se poate ca fata mea să trăiască în mediul acesta. Ea a sărit să mă apere și au bătut-o. Este o anchetă în desfășurare, am făcut plângere la poliție. Eu am foarte mulți dușmani, cel puțin în oraș la ei acolo, în București. Unul din ei a făcut un live, spunea că se va răzbuna. I-am dat casă, știe toată țara ce casă i-am dat, să stea în ea. Pentru fetița mea, acolo erau în siguranță.

Ea a cerut un ordin de protecție, dar de ce să facă asta, că nu i-am dat nici măcar o palmă. Nu știu dacă a cerut sau nu. Ei o obligă să facă lucrurile astea. I-am oferit totul” a mai spus manelistul.

Actuala soție a lui Tzancă Uraganu a cerut și ea ordin de protecție

Acesta nu este, însă, singurul episod de acest gen în care a fost implicat Tzancă Uraganu. Și actuala lui soție, Mădălina Miu, a solicitat un ordin de protecție anul trecut. Cu toate acestea, ulterior femeia și-a retras cererea, întrucât acum este soția lui Tzancă și, în mod surprinzător, cei doi s-au împăcat.

„Reclamanta arată că nu dorește să fie emis ordinul de protecție împotriva pârâtului, întrucât s-a împăcat cu acesta, iar actul de agresiune reclamat, a fost urmarea unui accident”, se arată în hotărârea instanței de la Judecătoria Ploiești.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *