Viața lui Theo Rose nu e doar despre zâmbet și fericire. Artista și-a deschis sufletul și a mărturisit că s-a confruntat de multe ori cu situații în care nu s-a simțit deloc bine.  Nici acum nu trece printr-o etapă prea roz. Deși scoate piese pe bandă rulantă care au succes la public, și face „o figură frumoasă” la „Bravo, ai stil!” artista are nevoie de ajutor pentru a ieși din aceste stări.

Theo Rose recunoaște că nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere emoțional. Artista se confruntă de ceva vreme cu anxietate și are perioade foarte dificile atunci când îi revin atacurile de panică. Însă, are mare noroc cu iubitul ei care este mereu lângă ea și încearcă să o scoată din stările acestea. Și, în ciuda faptului că este mai mică decât ea știe cum să o ridice ori de câte ori se simte căzută la pământ.

“Este un om minunat și, cu toate că nu este mult mai mare decât mine, mă susține. Avem o relație extraordinară, am evoluat împreună. Când   ne-am cunoscut nici eu, nici el nu știam foarte bine cum să facem (…) Și mai este și frumos! E greu pentru cel de lângă tine să înțeleagă ce se întâmplă cu tine. M-a susținut în chestia asta, am apelat la terapie și sunt bine”, continua Theo Rose.

CITEȘTE ȘI: ” LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE THEO ROSE ȘI DENISA RĂDUCU. CÂND AU REALIZAT, INTERNAUȚII AU AVUT PIELEA DE GĂINĂ

Theo Rose: „Acum sunt bine, am apelat la terapie”

Cu tot ajutorul pe care-l primește de la persoanele dragi, Theo Rose a simțit nevoia și de ajutor specializat. Așa că, artista a apelat la ajutorul unui terapeut pentru a-și liniști sufletul și a-și regăsi puterea de a trece peste orice încercare.

“Acum sunt bine, am apelat la terapie. Faptul că sunt aici, că sunt foarte ocupată și că petrecem foarte mult timp la filmări, mă ajută extrem de mult; este o altă energie, interacționez în permanență cu alți oameni, te schimbi, te machiezi… Ma țin ocupată cât mai mult și încerc să fiu optimistă!”, a declarat Theo Rose pentru Wowbiz.ro

VEZI ȘI: „THEO ROSE, CONFESIUNI TERIBILE DESPRE ANXIETATE: ”AU REVENIT STĂRILE, AM STAT ȘI AM VOMITAT MULT, NU POT SĂ MĂ ALIMENTEZ”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *