Nimeni nu se aștepta la un divorț, însă… Bănel Nicoliță și soția lui nu au mai putut să-și salveze căsnicia. Fostul fotbalist și-a împărțit averea cu mama copiilor săi, iar acum s-a aflat și cu ce s-a ales după.

Bănel Nicoliță și soția lui s-au cunoscut în 2008, pe când brăileanca urma cursurile Facultății de Finanțe și Bănci, iar el evolua la FCSB. Cei doi au împreună două fetiție și nimeni nu se aștepta la o despărțire. Din păcate, însă, în urmă cu nouă luni, după șase ani de mariaj, fostul fotbalist și mama copiilor săi au decis să meargă pe drumuri separate.

Separarea oficială între cei doi s-a produs la notar în urmă cu nouă luni. După divorț, fostul fotbalist a rămas cu un apartament cu două camere în care locuiește în prezent și cu școala de fotbal din Făurei, în timp ce fosta soție a rămas în vila în care a locuit cu Bănel Nicoliță. De asemenea, ea s-a ales și cu grădinița de copii privată pe care o deținea împreună cu fostul ei soț.

Bănel Nicoliță trăiește o nouă poveste de dragoste

Deși a păstrat-o ascunsă pe femeia care îl face în prezent fericit, Bănel Nicoliță a rupt, într-un final, tăcerea și a făcut primele declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește după divorț. Fostul fotbalist i-a transmis și un mesaj Cristinei, fosta sa soție, care i-a dăruit două fetițe. (CITEȘTE ȘI: BĂNEL NICOLIȚĂ A AJUNS LA POLIȚIE DUPĂ CE PRIETENUL SĂU A FOST FĂCUT K.O. „AM FUGIT, DE FRICĂ SĂ NU IAU ȘI EU BĂTAIE”)

“Nu vreau să intru în amănunte, vreau doar să spun cum stau lucrurile. Eu doar atât pot să confirm: sunt doi ani și ceva de când nu mai sunt împreună cu fosta soție, oficial am divorțat în luna februarie, anul acesta, dar de doi ani și ceva noi doi nu mai avem absolut nimic.

Am încercat să ne mai împăcăm, să ne mai dăm o șansă, am hotărât amândoi că e mai bine pentru copii să ajungem la un divorț. Dacă erau ceva probleme, apăreau de mult în presă. Dar nu. Ne-am înțeles foarte bine, suntem alături de copii, avem două fete minunate, pe care trebuie să le creștem cu tot ce avem mai bun.

Sunt plecat de acasă de doi ani și ceva, m-am mutat la Făurei, mi-am luat apartament în București. Divorțul a fost la notar, în februarie. Avem dreptul la viață și pot să umblu cu vine vreau eu, atâta timp cât sunt divorțat.

Dacă nu eram divorțat, nu apăream niciodată, pentru că respect familia și copiii. Viața privată am ținut-o foarte bine (n.r.: departe de ochii presei) și ce rămâne între mine și familie rămâne acolo.

Vreau să-i mulțumesc fostei soții pentru cele două fete minunate, noi doi vom lupta împreună să le oferim un viitor bun, vom face sacrificii să nu ducă lipsa noastră. Am fost cu fetele la mare trei zile, doar eu cu ele două, la munte”, a declarat fostul sportiv în cadrul emisiunii “La Măruță”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *