Campion la jiu jitsu brazilian, Cristian Mitrea pare că nu își dorește să vorbească despre relația pe care o are cu Iuliana Luciu. Astăzi, luptătorul de MMA a publicat un mesaj video pe Instagram Stories în cadrul căruia l-a susținut pe Andrei Stoica la titlul de câștigător al “Ferma. Orășeni vs săteni”.

Cristian Mitrea refuză să vorbească, momentan, despre relația pe care o are cu Iuliana Luciu

După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, Cristian Mitrea a făcut publică o filmare azi, la câteva ore bune, după ce s-a aflat că a fost filmat în timp ce s-a sărutat pasional cu Iuliana Luciu. Deși mulți s-au așteptat ca sportivul să dezvăluite câteva amănunte prețioase despre povestea lor de dragoste, de fapt, el a transmis un mesaj de încurajare pentru Andrei Stoica, multiplu campion național la wushu sanda și, ulterior, campion european, care se află în finala show-ului de la Pro TV.

“Nu știu voi, dar eu sunt de părere că Andrei Stoica trebuie să iasă «Fermierul» anului 2020și acest titlu este mai mult decât meritat. Indiferent că suntem prieteni și avem pasiuni în comun, Andrei Stoica”, a spus luptătorul MMA într-un video urcat pe Instagram Stories. Așadar… niciun cuvânt… nicio aluzie la iubita lui celebră, care este considerată una dintre cele mai sexy dive din showbizul românesc.

Nu rata: Top 30 sexy-vedete cărora le-a “evadat” bustul din costumul de baie. Gina Pistol, Iuliana Luciu și Alina Pușcaș sunt doar trei nume sonore din clasament

În prezent, Iuliana Luciu prezintă alături de Andrei Ștefănescu emisiunea “Ghicește vedeta”, care rulează în grila de la Antena Stars. Proiectul de televiziune a început în urmă cu mai bine de jumătate de an.

“Suntem colegi într-un nou proiect care va începe duminica aceasta pe Antena Stars. Este o emisiune unde te distrezi foarte tare, chiar dacă priveşti emisiunea din fotoliu. Oamenii de acasă îşi pot da cu părerea”, a spus Iuliana Luciu într-un interviu mai vechi, relatează viva.ro.

Cristi Mitrea are un băiat cu Andreea Mantea

Cunoscutul luptător MMA are un fiu din relația pe care a avut-o cu Andreea Mantea. Prezentatoarea de la Kanal D și Cristi Mitrea s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la “Burlăciţa”, show la care a sportivul participat ca să își găsească sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *