Colecția Cashmere creată folosind fibre The Good Cashmere Standard și cașmir reciclat a ajuns în magazine și online la cosstores.com și ramane disponibilă pe tot parcursul sezonului de toamnă-iarnă.

DESPRE COS

Inspirat de arta și cultura contemporană, brandul de modă din Londra este recunoscut pentru colecțiile care echilibrează designul inovator cu stilul de durată, fiecare piesă fiind realizată să dureze dincolo de sezon. COS creează un design modern și funcțional pentru femei, bărbați și copii și a sprijinit încă de la lansare domeniul artistic prin colaborări cu artiști, galerii și studiouri de creație consacrate și emergente.

DESPRE AID BY TRADE FOUNDATION

Aid by TradeFoundation a fost înființată în 2005. Pentru a-i ajuta pe oameni să se ajute pe ei prin comerț, aceasta prezintă o abordare inovatoare care se concentrează pe activarea forțelor pieței în loc să se bazeze pe caritate. Împreună cu diferiți parteneri din industria textilă, organizații guvernamentale și neguvernamentale, fundația aduce o contribuție semnificativă la combaterea sărăciei și la protejarea mediului.

https://thegoodcashmerestandard.org/about-us/

În urma abordării Aid by Trade Foundation de a activa forțele pieței în loc să colecteze donații, brandurile și retailerii plătesc o taxă de licență pentru a obține permisiunea de a realiza cașmir mai sustenabil care este certificat în conformitate cu The Good Cashmere Standard și pentru a eticheta produsele în consecință. Veniturile obținute din taxele de licență sunt apoi reinvestite pentru a favoriza impactul The Good Cashmere Standard, pentru a plăti verificarea cașmirului produs în mod sustenabil și pentru a oferi beneficii în mod egal caprelor, fermierilor și mediului înconjurător.

Citește în continuare Ce cumpărăm, ce păstrăm și ce reciclăm?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *