Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au dat încă o șansă căsniciei de 30 de ani pe care o au. Sărbătorile de iarnă le-au înmuiat inimile și au decis să se împace și să petreacă sărbătorile împreună. 

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au o căsnicie de mai bine de 30 de ani, dar ca în orice relație au apărut și coborâșuri. Doar că, în cazul lor, aceste probleme au apărut la o vârstă înaintată. Motivele au fost diverse, dar artista sugera că Aurel Pădureanu ar fi fost infidel iar ea nu putea trece peste acest lucru. După îndelungi discuții și-au dat seama că nu pot da pe apa sâmbetei un mariaj de atâția ani și că cel mai bine le este împreună.

Crăciunul e sărbătoarea familiei și asta e lucrul cel mai important, înțelegerea cu familia. Și eu și ea (am făcut pasul spre împăcare), amândoi, pentru că avem 30 de ani de căsnicie, 32 de ani de căsnicie, și era normal. Nu renunțam nici eu, nici ea la treaba asta, sub niciun aspect posibil. A fost o mică discuție trecătoare. Eu sunt un om mai calm, cu eleganță în comportament. Eu ticluiesc înainte să vorbesc. Am vorbit elegant, frumos cu ea…”, a declarat Aurel Pădureanu la Star News.

CITEȘTE ȘI: ” MOTIVUL REAL AL DESPĂRȚIRII DINTRE CORNELIA CATANGA ȘI AUREL PĂDUREANU. CUM A FOST ARTISTA JIGNITĂ, DE PROPRIUL SOȚ: „AM DAT CU TELEFONUL DE PĂMÂNT

Cornelia Catanga îl acuza pe Aurel Pădureanu de infidelitate

Cât timp au fost despărțiți, artiștii au locuit în aceeași vilă și, s-au comportat ca doi străini. S-ar părea că artista a fost convinsă multă vreme că Aurel Pădureanu a fost infidel și a trădat legământul lor.

“Nu știu dacă a dorit să mă lase pentru altă femeie. Eu vreau să cred că nu este absolut nimic adevărat, deși dovezi am. Am niște dovezi și aș vrea să aduceți cel mai clarvăzător. Îi arăt ceva și-mi spune: clar, scurt și la obiect! Nu zic că m-a înșelat, dar o să spun la momentul potrivit, atunci când trebuie”, a declarat Cornelia Catanga în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

VEZI ȘI: „CORNELIA CATANGA NU MAI FACE FAȚĂ PROBLEMELOR FINANCIARE ”TRĂIESC DIN AJUTORUL FIULUI

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *