Continuă scandalul în lumea maneliștilor, unde Tzancă Uraganul a fost criticat de două surori vloggerițe. După cântărețul Marius Baldovin, soția artistului a lansat atacul asupra celor două fete.

Mădălina Miu, soția lui Tzanca Uraganul, a avut câteva lucruri de spus în scandalul dintre manelist și cele două vloggerițe. Reea și Tina au susținut, în nenumărate rânduri, că manelistul ar fi bătut-o pe mama fetiței lui, Lambada. Deși au apărut imagini în spațiul public cu frumoasa blondină având ochii vineți, atât Tzanca Uraganul, cât și Lambada au negat toate zvonurile. (CITEȘTE ȘI: VĂRUL LUI EMI PIAN INTERVINE ÎN SCANDALUL DINTRE TZANCĂ URAGANUL ȘI SURORILE VLOGGERIȚE. CE MESAJ A TRANSMIS)

Mădălina Miu a avut o reacție acidă la adresa celor două fete. Aceasta a spus despre Reea și Tina, fix ce a spus și Lambada, mama fetiței lui Tzanca Uraganul. “Astea sunt cuvintele Lambadei: au stat la noi în casă patru cinci zile, o săptămână și nu le-am văzut o dată să se spele. A spus Lambada că a văzut acele filmulețe și din acel motiv nici ea nu a mai fost de acord ca ele să vină pe la ea. E normal, are un copil mic, logic că nu vrea. A spus femeia că a intrat în cameră cu fata și a văzut chestiile alea, jucăriile alea sexuale ale lor. Și multe alte lucruri pe care le-a mai zis ea acolo”, a povestit Mădălina Miu.

Tzancă Uraganu, atacat de două vloggerițe și apărat de un cântăreț de muzică populară, Marius Baldovin

Marius Baldovin, cântăreț de muzică populară și realizator de emisiuni de folclor, a sărit în apărarea lui Tzancă și a dat de pământ cu Reea și Tina, în gazetamondenatv.ro”Mă minunez pe zi ce trece, mă uit la TV și vâd două maimuțe care se leagă de un interpret care a muncit să ajungă unde este! Cum poți să fii atât de penibil să te legi de o persoană care îți sare în ajutor, îți oferă o mână de ajutor? Părerea mea este că aceste fete nu au niciun talent muzical, sunt praf ….bine că în muzică, dacă ai bani, sute de mii de euro, poți să colaborezi cu cine vrei, e la modă în ziua de astăzi, muzica e o afacere. (NU RATA: TZANCĂ URAGANUL I-A “FURAT” NORA CELEBRULUI LEO. SEXOASA BRUNETĂ CARE L-A FĂCUT BUNIC PE „PRINȚ” S-AR FI IUBIT ȘI ÎN TRECUT CU VESTITUL MANELIST)

Cică dacă vrei să ajungi un cunoscut, dai banii ca să colaborezi cu etc, etc … Părerea mea e că și aceste fete vor puțină publicitate pe spatele unui om care a muncit mult, și cu toții îl cunoaștem pe Tzancă asa cum este el, a muncit să ajungă un nume sonor al manelelor! Prea figurante aceste maimuțe de 2 lei! După părerea mea, domnul Bursuc, care este și impresarul acestor fetițe de Dorobanti, să se spele cu ele că nu au niciun talent”, a fost comentariul exploziv al lui Marius Baldovin, în apărarea prietenului său, Tzancă Uraganu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *