Pietro Scepchin, fostul președinte al Gameslot, a felicitat-o pe artista Alina Barbu pentru ziua ei de naștere printr-un emoționant mesaj pe Facebook. Cine este însă Alina Barbu pentru fostul șef al jocurilor de noroc?

Se pare că o iubește de câîiva ani, însă nu s-a înfiripat nimic. Doar speranță zi de zi. ‘’Astăzi este 29 noiembrie, o zi ca oricare alta pentru foarte mulți oameni. Nu și pentru mine. Este ziua Alinei Barbu, împlinește 31 de ani! La mulți ani !”, scrie Pietro mesajul în dreptul fotografiei cu Alina, pe care a postat pe Facebook. Imediat a venit un comentariu, probabil al unui prieten al lui Pietro: ”Două decenii de iubire!” Semn că fostul șef de la Gameslot o iubește de mulți ani pe frumoasa cântăreață.

Povestea din spatele mesajului emoționant

Un amic al lui Pietro Scepchin avea să dezvăluie, pentru gazetamondenatv.ro, o poveste dramatică, în care personajul principal este chiar Pietro. ”Eu îl stiu de când era adolescent. Într-adevăr, pot confirma că o iubește pe Alina Barbu, să fie aproape două decenii… În adolescență a avut probleme foarte mari din cauza ei, o iubea foarte mult, era dispus să facă orice pentru a-i câștiga inima. Eu am crezut că a uitat-o”, a povestit sursa.

Povestea este departe de a se fi încheiat. ”În vara anului 2011, după numeroase încercări de a-i câștiga inima Alinei, a clacat psihic, a recurs la suicid. A încercat. A stat vreo două săptămâni prin spital atunci. În 2016, din nou a picat psihic și a vrut să se sinucidă. Norocul lui atunci a fost că a făcut greșala, cu ghilimelele de rigoare, să își lase un bilet de adio pe facebook, iar unul dintre prietenii lui din listă a sunat imediat la Poliție. Au ajuns în seara aia vreo șapte mașini de poliție în fața blocului și după lungi negocieri l-au convins să renunțe, după care a fost dus cu un echipaj la un spital de psihiatrie”, a continuat persoana din anturajul lui bărbatului îndrăgostit.

Contactat, Pietro Scepchin nu a dorit să comenteze subiectul. ”Prin postarea pe care am făcut-o am transmis un mesaj unei persoane, așa cum o fac de douăzeci de ani încoace si pe care, recunosc, o iubesc și nu văd nimic rău în asta. Pur și simplu asta am simțit. În alt sens, nu doresc să fac niciun comentariu”, a declarat Pietro Scepchin, pentru gazetamondenatv.ro.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *