Bianca Drăgușanu se gândește serios să se mute în Dubai, însă nu fără fiica sa, Sofia. Vedeta consideră că ar avea un profit frumușel cu un magazin de haine, așa că nu mai rămâne decât să se decidă ce anume vrea să facă și dacă merită sau nu această schimbare.

Pentru că vrea să plece alături de fiica ei, Bianca a trebuit să discute acest aspect cu nimeni altul decât fostul ei soț, Victor Slav.

În direct la Teo Show, Bianca Drăgușanu a povestit că ea și Victor au stat de vorbă pe seama acestui subiect și, mai mult de atât, blondina susține că relația dintre ea și fostul său soț este una cum nu se poate mai frumoasă, iar acesta o adoră pe Sofia.

„Am discutat cu Victor și i-am spus că în primă fază mă duc să vizitez, să văd cum e. Suntem foarte buni prieteni, mâine merge la tati. Mi se pare normal să stea și cu tati. Nu prea îmi vine să i-o dau, el o iubește, o adoră, de multe ori are probleme cu ea. Există cineva care bagă strâmbe, adică mama. O iubește foarte mult”, a spus vedeta.

Taxa școlii Sofiei, în Dubai, o adevărată avere

Bianca Drăgușanu a mai mărturisit că taxa pe care ar trebui să o plătească, anual, pentru Sofia, în cazul în care cele două s-ar stabili în Dubai și micuța ar merge acolo la școală ar fi de 10.000 de euro. Cu toate acestea, Bianca susține că produce suficienți bani, așa că acest aspect nu ar reprezenta o problemă pentru ea.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a adăugat Bianca Drăgușanu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *