Înainte de relația cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a fost căsătorit cu Iulia Sălăgean. Cei doi au avut o relație de opt ani, iar dacă la început lucrurile au fost prefecte, în ultimul timp au existat tot felul de conflicte între ei.

În urmă cu ceva timp, Alex Bodi avea numai cuvinte de laudă la adresa femeii care l-a denunțat în dosarul de trafic de persoane și proxenetism. Acesta a povestit că Iulia a apărut în viața lui într-un moment când era la pământ, iar aceasta l-a ajutat foarte mult în acea perioadă. (CITEȘTE ȘI: VILA DIN CARE ALEX BODI A FOST RIDICAT CU MASCAȚII, SCOASĂ LA VÂNZARE. LA CE SUMĂ EXORBITANTĂ A FOST EVALUAT “PALATUL” FOSTULUI SOȚ AL BIANCĂI DRĂGUȘANU)

„Atunci am cunoscut-o și pe fosta mea soție. Ea avea un salon de make-up la Mediaș. Ea m-a ajutat mult. M-a sprijinit mult. Eram un om foarte greu de suportat, eram nervos… A făcut niște eforturi super mari pentru mine. (…) E cel mai frumos lucru din lume să fii tată de fată. Încerc să fac tot posibilul ca cele două fiice ale mele să își petreacă timp împreună”, a declarat Alec Bodi în luna februarie, potrivit Viva.ro

Relație cu suișuri și coborâșuri

Armonia între cei doi foști soți s-a stricat în momentul în care Alex Bodi a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu, pentru care a părăsit-o pe Iulia. Afaceristul a fost sincer cu fosta soție, i-a spus că s-a îndrăgostit de vedetă și au divorțat. (VEZI ȘI: ALEX BODI E MILIONAR ÎN EURO, DAR SORA LUI E CASIERĂ LA MĂCELĂRIE. SONIA A RĂMAS VĂDUVĂ ÎN URMĂ CU UN AN)

După divorț a urmat o perioadă în care Iulia Sălăgean s-a luptat, pe rând, cu membrii noului cuplu. La început ea și Bianca nu se suportau însă cu timpul au început să devină prietene. Iar când lucrurile s-au liniștit între cele două femei, Iulia a început un război cu Alex Bodi.

Aceasta a mers la Poliție, unde l-a acuzat de răpire internațională de copii, însă la acea vreme lucrurile s-au rezolvat repede.

 „Este o problemă personală între mine și fosta soție. Este vorba despre o neînțelegere de schimbare de domiciliu cu care eu nu am fost de acord. Atât”, a spus afaceristul atunci. De asemenea, Alex Bodi deschisese un proces în instanță împotriva Iuliei, pentru „stabilire domiciliu minor”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *