Cristian Țânțăreanu e cunoscut drept omul care le spune pe șleau, fără ocolișuri, indiferent de subiect. A trecut și prin momente grele, cancerul pe care, din fericire, l-a învins, iar acum își duce traiul aproape ca înainte, doar că omul de afaceri a devenit un picuț mai asumat în tot ce face. 

Țânțăreanu a povestit ce pensie are, dar și cui i-o ”donează”. „Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”, a dezvăluit Cristian Țânțăreanu. (CITEȘTE ȘI: PROPUNEREA ANULUI VINE DE LA ȚÂNȚĂREANU: ”AI O VILĂ GRATIS DACĂ…” ESTE VORBA DE ÎNȘELAT ÎN CĂSNICIE)

El a mai povestit cum se desfășoară o zi de muncă din viața lui. ”Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele”, a declarat Cristian Țânțăreanu. (NU RATA: DORINȚA ULUITOARE A MILIARDARULUI DE 76 DE ANI: ”VREAU TREI IUBITE, CĂ NU MĂ MAI ȚIN PUTERILE!”)

În 2016, omul de afaceri a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu cancer. Pentru că a luat în calcul toate variantele, Țânțăreanu și-a făcut atunci testamentul, doarece nu ar fi dorit ca familia să treacă prin certuri din cauza banilor și bunurilor moștenite. Din fericire, boala nu a recidivat, însă afaceristul a lăsat testamentul, nu l-a anulat. „Am facut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor. Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu le-am împărțit lor. Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc”, a povestit Țânțăreanu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *