Azi este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la noi, dar puțini sunt cei care știu câte sacrificii a făcut Teo Trandafir, pentru a ajunge omul de astăzi. Înainte de a fi celebră, moderatoarea de la Kanal D a avut câteva job-uri banale. 

Teo Trandafir a avut câteva locuri de muncă de-a dreptul banale. Înainte de a deveni celebră, prezentatoarea de la Kanal D a trebuit să-și câștige existența într-un fel sau altul, așa că nu s-a dat în lături de la nimic și a muncit mult pentru a ajunge cine este astăzi.

Potrivit informațiilor oferite de viva.ro, Teo Trandafir era profesoară de limba engleză la Liceul ‘George Enescu’ din Capitală.

Cu toate acestea, înainte de a finaliza studiile superioare, Teo Trandafir a fost vânzătoare într-un magazin de obiecte de sticlărie, dar a vândut și bilete pentru stațiunile de odihnă, mai notează sursa citată, iar după terminarea facultății, prezentatoarea de la Kanal D a lucrat ca secretară-dactilografă la un post de radio, unde era… factotum, dar și cafele pentru ceilalți angajați.

Ce studii are Teo Trandafir

Fanii lui Teo Trandafir vor fi uimiți atunci când vor afla că meseria de bază a prezentatoarei de la Kanal D este, de fapt, cea de…profesoară!

Teo Trandafir are o carieră de succes în televiziune

, dar a studiat Limbi străine. Potrivit informațiilor din presă, ea a fost, cu mulți ani în urmă, profesoară de limba engleză la Liceul ”George Enescu” din Capitală, după ce a studiat la Facultatea de Limbi străine, specializarea arabă-engleză, lucru mai puțin știut de fanii prezentatoarei de la Kanal D.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *