Apar noi informații cu privire la arestarea lui Alex Bodi. Un celebrul luptător din Legiunea Străină face dezvăluiri explozive cu privire la interlopii care l-au turnat la DIICOT pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu. 

Un celebru fost luptător din Legiunea Străină susține că Alex Bodi ar fi fost turnat la DIICOT de membrii unei rețele de proxeneți de la Dej. Astfel, cel care a lansat această ipoteză este nimeni altul decât Victor B, alias Victor Underground Security, un personaj cunoscut în Dej, proprietar al unui club de MMA.

Alex Bodi a ajuns la închisoare din cauza unor proxeneți care l-au turnat la DIICOT?!

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi intrat în pușcărie din cauza „sifoanelor”, iar cei din clanul de proxeneți din Dej, care ar fi vrut să-i facă rău, ar fi alcătuit, în urmă cu ceva timp, o rețea de prostituție pe care DIICOT a destructurat-o.

”Cum a ajuns Bodi de la București, la pușcărie? Din cauza sifoanelor. Acum 4 luni, s-au făcut niște arestări la mine în oraș (Dej, n.r.), niște băieți care au fost arestați cu prostituție. Unul dintre ei a apărut și în știrile care au apărut acum, cu Bodi, când a fost arestat, se numește Sharpele. A cumpărat de la Bodi ăsta un Rolls Royce, plătea credit vreo 4.000 de euro pe lună, omul… Și n-avea carte de muncă, n-avea o societate, nimic… Bine, el își face treaba de vreo 15 ani acolo, la noi în zonă, dar a fost protejat de poliție. Omul, cum și-a customizat mașina, Sharpele ăsta, și-a pus pe capotă piele de-aia de șarpe, acolo de unde ieșea semnul de la Rolls Royce și-a pus o viperă, pe scaune vipere… în interior și-a customizat mașina…”, a povestit Victor într-un live făcut pe contul lui de Youtube.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *