Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu se află în Maldive, alături de nimeni altul decât Gabi Bădălău. Victor Slav, rămas acasă, a făcut un gest care le-a topit inimile internauților.

Victor Slav a făcut un gest pe care toți fanii lui l-au apreciat. Toată lumea știe că fostul băiat de la meteo este un tătic extrem de devotat, așa că nu este de mirare faptul că acesta postează numeroase imagini și clipuri video cu fetița lui și a Biancăi Drăgușanu, pe rețelele de socializare.

Așa a făcut și acum! În timp ce Bianca Drăgușanu se află în Maldive alături de Gabi Bădălău, Victor Slav își petrece timpul alături de fiica lui, micuța Sofia Natalia. Tocmai de aceea, fostul soț al blondinei a postat mai multe imagini cu ei doi, pe Instagramul său, spre bucuria fanilor.

Cât a plătit Gabi Bădălău pentru vacanța de lux din Maldive

Gabi Bădălău ar da orice sumă de bani pentru a-i cuceri inima Biancăi Drăgușanu. Afaceristul din Giurgiu i-a făcut toate poftele blondinei în Maldive, iar pentru toate aceste luxuri, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a plătit scump.

De o săptămână, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt cazați la cel mai scump resort din insula Maldive, Four Seasons. Acolo, milionarul din Giurgiu a plătit o sumă impresionantă de bani pentru o căsuță pe malul oceanului indian. Potrivit Fanatik.ro, cazarea a costat 15.220 de euro, iar masa acolo costă cel puțin 600 de euro. Întregul sejur ajungând la 45.000 de euro, prețul unei garsoniere în București.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *