Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Iubește atât de mult ceea ce face încât orice proiect ar avea pe mână reușește să-l facă să fie de succes. Așa cum a făcut, de altfel, și cu celelalte job-uri pe care le-a avut înainte să devină cunoscută. Mihaela Rădulescu a trecut de la munca de jos la cea de șefă de cabinet la Senat.

Diva de la Monaco, așa cum i se spune Mihaelei Rădulescu, nu s-a dat în lături de la nicio meserie care i-ar fi putut aduce bani. Așa se face că în urmă cu mai bine de 20 de ani, Mihaela a făcut taximetrie, apoi a fost instructor de fitness. Nu s-a oprit aici, ci a țintit tot mai sus, astfel că a lucrat și ca secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului, șefă de cabinet la Senat și abia apoi a intrat în televiziune. Cu toate acestea vedeta nu se teme să-și asume alegerile făcute și spune că a făcut orice a fost nevoie pentru a avea bani să trăiască.

„Munceam ca să am din ce trăi și din ce plăti facturi, nu primeam ajutor financiar de la absolut nimeni, nici măcar de la familie. Și nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea, câtă vreme era plătită .

Mihaela Rădulescu: „Nu am avut ce mânca, am dormit pe o bancă … „

Sunt mândră că am făcut tot ce povestești, sunt mândră că nu m-am oprit nici când n-aveam ce mânca, nici când am dormit pe-o bancă, între două case închiriate, nici când mi-a fost al naibii de greu cu toate, singură. Toate astea sunt azi … my superpower. ” , a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista VIVA!

Mihaela Rădulescu, condiții de lux pentru a prezenta „Ferma”

Pentru ca totul să iasă ca la carte și nimeni să nu aibă nimic de obiectat, producătorii i-au pus la dispoziție Mihaelei Rădulescu tot ce are nevoie. Astfel, diva de la Monaco își face toate poftele și își respectă tabieturile în timp ce concurenții duc o viață foarte grea.

„Nici n-aș putea munci cu atâta spor dacă nu mi-ar plăcea maximum. E un ritm infernal. Nu avem zile libere și uneori nici nopți întregi, e chiar foc continuu. Eu stau în tot confortul posibil aici, cu absolut tot ce am nevoie, inclusiv sală de sport. Nu puteam să trăiesc 3 luni fără rația de sport zilnic și PRO TV mi-a făcut acest hatâr. Filmăm mult mai mult decât vedeți voi de-acasă.” , a declarat Mihaela Rădulescu pentru perfecte.ro.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *