Ce este de făcut dacă ți-ai ondulat prea tare părul

06 Dec Ce este de făcut dacă ți-ai ondulat prea tare părul

Știm exact scenariul acestui eșec – ți-ai cumpărat un nou ondulator, ai citit instrucțiunile, ai început să te coafezi, însă, la final, ai realizat că ți-ai ondulat prea tare părul. Ce este de făcut în această situație? Îți spunem noi!

Am urmărit zeci de tutoriale pentru realizarea buclelor glamouroase Hollywoodiene, ori pentru a obține faimoasele beach waves. Gestul hairstylistului de la final, atunci când desface buclele cu un pieptene cu dinții rari, pare că se produce un mic truc magic. Acasă, însă… ne dăm seama că nu avem puteri magice. Cea mai frecventă greșeală rezultă în bucle prea strânse și prea definite. Iată ce este de făcut pentru a salva această coafură, fără să fie nevoie să te speli pe cap.

Ce este de făcut dacă ți-ai ondulat prea tare părul

Așadar, ce este de făcut dacă ți-ai ondulat prea tare părul? Am descoperit un mic truc pentru care nu este nevoie să te speli pe cap și să o iei de la capăt.

Într-un video de tip mini-tutorial realizat pentru InStyle, hairstylistul David Lopez demonstrează cum poți repara greșeala în doar câteva minute, cu ajutorul unui fhon și a unei perii plate de păr, de tip paletă.

Pasul 1: nu intra în panică. Pasul 2: îndreaptă îndreaptă părul cu peria și fhonul. Setează uscătorul de păr pe viteză și căldură mică, pentru a nu desface complet buclele. La final, vei rămâne cu acel look effortless specific franțuzoaicelor – bucle lejere, cu aspect nefinisat.

Pentru un plus de volum, Lopez sugerează să folosești un produs de styling care adaugă textură părului. Ridică șuvițele în timp ce îl pulverizezi, pentru ca ele să capete volum de la rădăcină. Părul devine mai înfoiat, iar buclele vor rezista pe toto parcursul serii.

Data următoare când îți ondulezi prea tare părul, folosește acest truc și salvează-ți coafura în cel mai scurt timp.

Foto: Hepta


Cezara Palade

palade.cezara@gmail.com

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *