Toți copilașii au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce cadouri au primit de la Moș Nicolae. Bineînțeles, moșul nu a uitat nici de copiii Ancăi Serea și a trecut azi-noapte pe la ei!

Moș Nicolae a venit cu daruri pentru toți copiii cuminți. Excepție nu au fost nici copiii Ancăi Serea și ai lui Adi Sînă. În seara de 5 decembrie, toți și-au lustruit și pregătit ghetuțele în așteptarea moșului darnic.

Iar dis-de-dimineață, de la mic la mare, toți au primit pijamale asortate în ton cu sărbătorile de Crăciun. Adrian Sînă a imortalizat momentul și a publicat mai multe fotografii cu copiii lui fericiți, pe contul său de Facebook.

”Moșul a fost darnic si anul acesta cu copiii cuminți”, a scris artistul în dreptul fotografiilor publicate.

Copiii Ancăi Serea și ai lui Adi Sînă au primit pijamale de la Moș Nicolae

Anca Serea revine pe micile ecrane

Familia Ancăi Serea a fost afectată grav de pandemie. Potrivit unor surse, se pare că ea și soțul său au acumulat câteva datorii. În plus, nu ar mai fi plătit pentru copii școala privată la care aceștia studiază.

Colac peste pupăză, Asociația de Proprietari a unui complex rezidențial din Cernica îi cheamă pe Anca Serea și Adi Sînă în instanță. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Cornetu pe data de 20 noiembrie, dar primul termen nu a fost încă fixat. Se pare că cei doi soți datorează o sumă mare de bani asociației.

Așa că Anca Serea a luat o decizie radicală! Vedeta se întoarce în lumina reflectoarelor. Împreună cu Florin Căruceru, Anca Serea va prezenta știrile sportive, în cadrul celui mai important jurnal de la Prima TV, FOCUS 18. Andreea Berecleanu va prezenta știrile de luni până joi, iar de vineri până duminică va prelua ștafeta Marius Saizu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *