Divorțul dintre Pepe și Raluca a venit ca un șoc pentru toată lumea. Fanii au fost surprinși că o poveste de dragoste de mai bine de opt ani de zile a ajuns la final. Însă se pare că momentul despărțirii nu a fost o surpriză pentru apropiații cuplului, care știau de ceva timp de problemele celor doi, printre aceștia se numără și nașii, Andra și Cătălin Măruță.

Se pare că problemele din familia Pascu erau cunoscute de apropiați, potrivit Fanatik.ro. Mai mult, nașii cuplului, Andra și Cătălin Măruță au încercat în mai multe rânduri să rezolve cumva neînțelegerile dintre cei doi. Aceștia au avut mai multe întâlniri în care au discutat despre problemele din cuplu, însă nu s-a putut ajunge la o cale de mijloc, Raluca dorindu-și divorțul.

Chiar dacă Raluca și Pepe nu mai formează un cuplul, Cătălin Măruță și Andra au rămas alături de ei, considerându-se nașii lor și după divorț. (CITEȘTE ȘI: DIN CE MOTIV AR FI AGRESAT-O PEPE, PE RALUCA PASTRAMĂ. CE SPUNE ARTISTUL, ÎN APĂRAREA SA)

„Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea, aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat”, a declarat Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, imediat după ce divorțul a fost făcut public.

Pepe și Raluca au încheiat o relație de opt ani

Pepe și Raluca au decis să pună punct unei relații de opt ani de zile. Cei doi s-au căsătorit civil în data de 18 aprilie 2012. Iar imediat după căsătorie a apărut pe lume primul copil, pe 15 august 2012, fiica lor cea mare Maria. (VEZI ȘI: PEPE A INTRAT ÎN SILENZIO STAMPA! ARTISTUL REFUZĂ SĂ MAI SCOATĂ UN CUVÂNT DESPRE FOSTA LUI SOȚIE: „AICI ESTE VORBA DESPRE ALTCEVA”)

În data de 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios, iar după un an, familia lor s-a mărit un încă un membru atunci când a apărut mezina familiei, Rosa Alexandra. În urmă cu doar câteva săptămâni cei doi au anunțat că relația lor nu mai funcționează și că vor divorța.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *